Настільна версія
мова | язык

Хитрощі фастфудів у "покращенні" своїх страв

22 Червня, 19:24

Поділитися:

Кінцевою метою більшості виробників продовольчих продуктів є удосконалення мистецтва недосконалості. Протягом багатьох років компанії з виготовлення фастфуду прагнуть тільки до одного: догодити своїм споживачам. Раз пішла мода на все натуральне, то це означає, що і фастфуд повинен відповідати всім вимогам. Вони адаптують свої продукти, надаючи ідеальним замороженим пластах м'яса нерівний вигляд, так, щоб воно нагадувало м'ясо від фермерів. Те саме стосується яєць та випічки.

Як відомо, найбільші виробники фастфуду працюють по всьому світу, і обсяги виробництва феноменальні. Природно, при такому широкому вжитку досить важко вирізати шматочки ножем таким чином, щоб все виглядало натурально. Тому компанії витрачають мільйони на розробку різальних машин, які створюють нерівні фрагменти. А також використовують і ряд інших хитрощів, щоб надати належний вигляд шкідливій та неякісній їжі. Експерти з Нью-Йоркського університету провели своє дослідження того, як фастфуди стають "натуральними".

На кухнях, де виробляється продукція, присутній цілий набір ножів для додання натурального вигляду біфштексу. З індичкою у виробників виник цілий ряд труднощів. Вона повинна бути вологою, але не мокрою і трішки зернистою. Наприклад, одні виробники спеціально затемнюють за допомогою розплавленої карамелі край м'яса, що надає йому ефект натурально прожареного філе, яке злегка підгоріло по краях. У кінцевому результаті, ці метаморфози не впливають на смак страви. Однак і натуральними вони від цього не стануть.
Помилковий заголовок — {bnhjos afcnaelsd e @gjrhfotyys@ cdjї[ cnhfd

22 Червня, 19:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон