Настільна версія
мова | язык

Продукти, які стануть на заваді стрункому тілу

22 Червня, 19:32

Поділитися:

Британські дієтологи виявили цілий ряд продуктів, які в жодному разі не повинні купувати ті, хто прагне схуднути.

1. Йогурт. Звичайна маленька упаковка ароматизованого йогурту містить 24-30 г. цукру, тобто денну норму для жінки. Набагато краще купити натуральний йогурт і додати в нього фрукти.

2. Вівсяне печиво. Вони претендують на наявність клітковини і волокон - незамінних джерел гарного обміну речовин і травлення. Однак не всі волокна однакові. Оброблені, навпаки, уповільнюють процес травлення і сприяють набору ваги.

3. Знежирені чіпси. Цей продукт виготовляється за допомогою Olestra - інгредієнта, побічними ефектами якого є діарея. Крім того, це явно не дієтичний продукт. Набагато кориснішим виявився попкорн.

4. Дієтична кола. Вона не містить цукру, проте на цьому її корисні властивості закінчуються і починаються тільки шкідливі.

5. Вівсяні каші миттєвого приготування.
Такий продукт вирізняється неймовірною кількістю цукру, барвників, ароматизаторів. Якщо і це не зупиняє, то варто знати: вівсяні каші швидкого приготування мають дуже високий глікемічний індекс. Чим довше готується каша, тим нижче глікемічний індекс.

6. Соуси в пляшках.
У такій пляшці міститься чимало барвників та ароматизаторів. Але навіть якщо продукт повністю натуральний, в ньому буде занадто багато цукру. Краще готувати соус самостійно за допомогою приправ.
Помилковий заголовок — Ghjlernb? zrs cnfyenm yf pfdfls cnheyrjve nske

22 Червня, 19:32

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон