Настільна версія
мова | язык

Spice Girls возз'єдналися

18 Квітня, 11:16

Поділитися:

Колишні учасниці популярної в 90-х роках британської групи Spice Girls об'єдналися для благодійних цілей.

Вони виступили в якості дизайнерів серії футболок, кошти від продажу яких підуть на підтримку лондонської театральної компанії Chickenshed. Фонд займається організацією безкоштовних занять для дітей, повідомляє Gazetavv.

Як пише siteua.org, благодійну кампанію Spice Girls запустили спільно з «Хард Рок» кафе в Лондоні. На футболках будуть зображені метелики, а також автографи екс-учасниць групи, передає vesti.kz.

«Chickenshed дає дітям напрям у житті і прищеплюють їм пристрасть до театру. Крім того, ця компанія дає їм можливість змінити своє життя на краще. Ось чому я пишаюся тим, що співпрацюю з Chickenshed », -  сказала екс-учасниця Spice Мелані Браун.

Група Spice Girls, що вважається одним з найпопулярніших гьорлз-бендів в історії, була заснована в 1994 році. До складу колективу увійшли Джеррі Холлівелл, Емма Бантон, Мелані Чісхолм, Вікторія Бекхем і Мелані Браун. Spice Girls записали три мультиплатинових альбому, і розпалися у 2001 році. У 2007 році група возз'єдналася для світового турне, яке спочатку проходило успішно, але потім було достроково згорнуто через особисті обставини.
Помилковий заголовок — Ызшсу Пшкды djppэ'lyfkbcz

18 Квітня, 11:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір