Настільна версія
мова | язык

Про зірок, які зізнались у нетрадиційній орієнтації

30 Червня, 10:23

Поділитися:

Нещодавно вийшов закон, що зрівнює права геїв і лесбіянок на території США. І в чималому ступені його просуванню сприяли знаменитості. Дехто довгі роки приховував свої незвичайні відносини, побоюючись скандалів і відсутності любові шанувальників протилежної статі. Але все рано чи пізно спливає назовні. І ось список знаменитостей, які зізналися в одностатевій любові. Актриса Джоді Фостер тільки недавно скористалася нагодою і розкрила свої таємні пристрасті до дівчат.

Подруга Джонні Деппа Ембер Херд, яка, за чутками, стала причиною розставання актора з його цивільною дружиною, визнала свій любовний зв'язок з дівчиною. Кумир багатьох дівчат і секс-ідол 90-х Ріккі Мартін з гордістю визнав, що він гомосексуаліст. Леді Гага поки що не визначилася, кого любить більше: хлопчиків або дівчаток, і заявляє про свою бісексуальність цілком відкрито. Вагітна співачка Ферджі не соромиться того, що їй і з дівчатами було свого часу дуже весело.

Журналіст і телеведучий Андерсон Купер потряс американську громадськість, коли відкрито заявив про свою нетрадиційну орієнтацію. Його рейтинги піднялися до небес серед гей-спільноти. Зірка серіалу «Секс у великому місті» Сінтія Ніксон ніколи не приховувала своїх сексуальних пристрастей. І як тільки вона зустріла жінку, яку полюбила, то відразу ж зв'язала себе з нею шлюбом. Цікавим є те, що обраницею зірки стала проста медсестра.
Помилковий заголовок — Ghj pshjr? zrs pspyfkbcm e ytnhflbwsqysq jhs'ynfwsї

30 Червня, 10:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон