Настільна версія
мова | язык

Більше половини батьків використовують ґаджети замість няньок

30 Червня, 10:42

Поділитися:

Багато мам і татусів звертаються до новітніх електронних технологій, щоб зайняти своїх дітей. Так що ті, хто заручається допомогою iPad у вихованні дитини, не самотні. Більше половини батьків використовують ґаджети в якості няньки або щоб зацікавити малюка, а з себе зняти це завдання. В опитуванні взяли участь більше 2400 батьків з дітьми у віці від 2 до 13 років.

У середньому, ґаджети використовуються як пристосування по догляду за дітьми два рази на тиждень. Дехто таким чином створює собі можливість перепочити, в той час як інші можуть зайнятися собою, поки діти захоплені грою. Серед найпоширеніших причин вдаватися до допомоги електронної няньки: поїздки, нудьга та сімейні обов'язки.

Тим часом, 15% батьків запевняють, що ніколи не вдавалися до сучасних технологій, щоб відвернути малюка. Близько половини з них повідомили, що не хочуть привчати дітей з раннього віку до ігор, фільмів і музики, які так широко доступні. Понад 27% сказали, що хотіли б спостерігати за тим, як діти вивчають пристрій. А 12% пояснили, що воліли б проводити більше часу з дітьми, і тому відмовляють і собі, і дітям в подібному сумнівному задоволенні.
Помилковий заголовок — <skmit gjkjdbyb ,fnmrsd dbrjhbcnjde.nm \fl;tnb pfvscnm yzymjr

30 Червня, 10:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван