Настільна версія
мова | язык

Руслана готується до міжнародних гастролей з ОГО-шоу

2 Липня, 11:58

Поділитися:

Руслана готується до міжнародних гастролей. Невдовзі співачка покаже своє масове ОГО-шоу у Антверпені (Бельгія), куди була запрошена для участі у фестивалі, а вже восени шоу Руслани відбудеться у Чикаго, США. Окрім того, незабаром співачка планує виступити в Канаді та Австралії.

ОГО-шоу вже не вперше виїжджає за межі України. У 2012 році свою масову програму Руслана показала у Нью-Йорку, Філадельфії, Анкарі, Москві та на Кіпрі в рамках своїх міжнародних концертів.

Напередодні гастролей співачка вирішила згадати найкращі моменти ОГО-шоу та розмістила на своєму сайті яскравий ролик з фрагментами масової гри, який сама змонтувала.

У зв’язку із великою популярністю флешмобів у Європі Руслана, анонсуючи свої міжнародні концерти, жартома попросила не красти її ідею, оскільки вона вже запатентована:)

Руслана: “Цей драйв неможливо повторити, неможливо підробити і неможливо забути! Все, що я хотіла зробити в цьому шоу – це почути, побачити і показати ВАШ ДРАЙВ! І ви зробили це!!! Я вдячна всім, хто зрозумів і підтримав цю ідею!”

ОГО-шоу – це сучасна інтерпретація слов’янських масових гулянь, це нове масове шоу Руслани, до якого увійшли треки з альбому “Мій Брат” (2012), що був створений спеціально для шоу, та треки з альбому “Дикі Танці” (2004).

У 2012 році Руслани презентувала альбом та масове ОГО-шоу, побудоване на інтерактивах масової гри, і серію відеокліпів за участю декількох тисяч волонтерів (сингли “ШаЛаЛа”, “ОГО! ОГО!”, “Мій Брат!”, “Рахманінов”).

Навесні та влітку 2012 року відбувся великий Всеукраїнський тур Руслани, присвячений Чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012», що охопив 11 найбільших міст України та пройшов з великим успіхом в ексклюзивному форматі масової гри. Другою хвилею масового шоу став концертний тур Руслани по Карпатах, що так само успішно відбувся у 13 містах містах Західної України восени 2012 року.

Рекорд масового шоу встановив Київ (119 дБ,) що гучніше за аеродинамічну трубу, десяток мотобайків та справжніх левів.

ОГО-шоу зібрало понад 130 тисяч учасників та 12 тисяч волонтерів. Було здійснено 40 годин прямої трансляції на телебаченні та онлайн.
Помилковий заголовок — Heckfyf ujne'nmcz lj vs;yfhjlyb[ ufcnhjktq p JUJ-ije
2 Липня, 11:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон