Настільна версія
мова | язык

Світ може не побачити другу частину Гарі Поттера на великих екранах

18 Квітня, 11:35

Поділитися:

Декілька американських мереж кінотеатрів загрожують відмовитися від прокату деяких фільмів із-за суперечок довкола використання сервісу "відео за запитом / Video on Demand / Vod" (комерційної системи індивідуальної доставки абонентові телепередач або відеофільмів по кабельній мережі).

Четверо з шести мейджорів - Universal, Sony, Warner Bros і Fox - планують вводити сервіс VOD приблизно через два місяці після реліза фільмів в кінотеатрах, а це означає що за $30 будь-хто зможе поглянути прем`єрну картину не виходячи з будинку.

Такий поворот подій не влаштував власників кінотеатрів, і деякі з них прийняли рішення не прокатувати прем`єрні фільми, зроблені на базі вищезазначених студій. Серед них виявилася і друга частина франшизи "Гаррі Поттер і Дари смерті", вироблена Warner Bros.

"Представьте, що у Вас є добросовісний і недобросовісний бізнес-партнер: з яким Ви матимете справу? Звичайно, з першим. Тому ми офіційно заявляємо, що відмовимося від прокату фільмів у випадку, якщо сервіс VOD все ж буде запущен", - заявив глава Національної Асоціації власників кінотеатрів в інтерв`ю Financial Times.

Варто відзначити, що студія Paramount виразила категоричне несхвалення стану речей, що склався, так що стрічки "Перший месник", "Трансформери: Темна сторона Луни", сіквел "Кунг-Фу Панди" і "Тор" глядачі побачать без проблем.
Помилковий заголовок — Cdsn vj;t yt gj,fxbnb lheue xfcnbye Ufhs Gjnnthf yf dtkbrb[ trhfyf[

18 Квітня, 11:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків