Настільна версія
мова | язык

Аркадій Войтюк випустив кліп на пісню «Мамо» на прохання Ігоря Крутого

4 Липня, 11:31

Поділитися:

Один з двох представників міжнародного конкурсу молодих виконавців «Нова хвиля 2013» випустив свій дебютний кліп. Як виявилося, на вибір пісні для дебютного відеоролика вплинув продюсер і композитор Ігор Крутой.

Почувши пісню «Мамо» на відбіркових турах «Нової хвилі 2013», які проходили в Києві та Москві, Ігор Крутой порадив Аркадію Войтюку зняти кліп саме на цю пісню.

До речі, пісню «Мамо» Аркадій Войтюк, екс-учасник шоу «Х-фактор 2», написав сам - і слова, і музику. А на знімальному майданчику мама артиста не тільки була присутня, але і взяла участь у зйомках.

- Я вирішив, що цей кліп має бути чорно-білим, без фарб, але щирим, - говорить Аркадій Войтюк про свій перший кліп «Мамо».

Варто відзначити, що пісню «Мамо» Аркадій виконає в Юрмалі на конкурсі «Нова хвиля 2013», який відбудеться з 23 по 28 липня. Також на глядачів чекає несподіваний дует Аркадія з одним із відомих українських артистів.

- Поки не хочеться розкривати всі карти, але, впевнений, глядачі гідно оцінять нашу співпрацю, - коментує Аркадій Войтюк.

Помилковий заголовок — Fhrflsq Djqn.r dbgecnbd rksg yf gscy. «Vfvj» yf ghj[fyyz Sujhz Rhenjuj
4 Липня, 11:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків