Настільна версія
мова | язык

Вагітна Ані Лорак шукає лікаря

18 Квітня, 11:44

Поділитися:

Відомі люди країни зібралися у восьмий раз, щоб назвати імена лауреатів Національної премії «Гордість країни-2010». Політики, артисти, спортсмени вшановували Героїв за мужність, рідкісні таланти, почуття обов'язку, вміння чужий біль відчувати як свій ...

Як пише stars.glavred.info, історія про те, як лікарі і рятувальники пробивалися крізь снігові завали в село, до породіллі (номінація «Усім світом»), вразила співачку Ані Лорак. Незважаючи на те, що до пологів первістка співачці залишилося зовсім небагато, Кароліна приїхала вручити статуетки лауреатам «Гордості країни».

Вже після артистка зізналася, що для неї герої - це ті люди, які, не замислюючись, рятують людські життя. «Лікарі реанімацій, онкологічних центрів і, в першу чергу, пересічні лікарі, що працюють на машинах швидкої допомоги - вони для мене герої», - зізналася Ані.

Зараз для майбутньої мами дуже важливе питання професіоналізму лікарів. Поп-діва розповіла, що найближчим часом збирається приділити час тому, щоб знайти «свого» лікаря.

«Адже саме ця людина буде допомагати моїй дитині з'явитися на світ. Знаєте, бувають ситуації: зустрінеш лікаря, а у нього є цей дар - лікувати, допомагати, рятувати. І, як правило, такі люди піклуються про своїх пацієнтів, а не думають, як його віддячать. А буває ж і навпаки: приходиш, а лікар відразу називає вартість своїх послуг », - говорить зірка.
Помилковий заголовок — Dfusnyf Fys Kjhfr ierf' ksrfhz

18 Квітня, 11:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван