Настільна версія
мова | язык

Злодій проник у будинок Джона Бон Джові

18 Квітня, 11:54

Поділитися:

Рок-музиканта Джона Бон Джові мало не обікрали. Злодій намагався винести коштовності дружини Бон Джові Доротеї на загальну суму 100 тисяч доларів.

Відомий американський рок-музикант Джон Бон Джові, який проживає у мальовничому містечку Мідлтаун (штат Нью-Джерсі), став жертвою злодія. 14-го квітня в його житло проник грабіжник - 21-річний безробітний Ніколас Трейсі, який викрав коштовності дружини Бон Джові Доротеї на загальну суму 100 тисяч доларів.

Як виявилося, в розкішний особняк музиканта вартістю 22 мільйони доларів злочинець навідався, після того, як зробив вже три подібні крадіжки за останній місяць. Набравшись досвіду у крадіжках, Трейсі зважився обікрасти і рок-музиканта. Але, на щастя, винести ювелірні коштовності злодій не встиг. За твердженням поліції Мідлтауна, вона затримала Ніколаса відразу ж після того, як надійшов сигнал від охоронної системи в будинку одного з сусідів Бон Джові.

Поліцейські виявили Трейсі на третьому поверсі, у ванній. Трейсі пред'явили звинувачення в трьох пограбуваннях та трьох крадіжках.
Помилковий заголовок — Pkjlsq ghjybr e ,elbyjr L;jyf <jy L;jds

18 Квітня, 11:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)