Настільна версія
мова | язык

Декілька порад для покращення здоров'я

8 Липня, 17:12

Поділитися:

Більшість людей вважають, що для того, щоб мати міцне здоров'я, потрібно присвятити багато часу. Однак це не так. Є багато здорових звичок, які можна зробити за 60 секунд і навіть менше. Стрибки через скакалку для збільшення серцевого ритму, пряма постава, посмішка чи сміх - це далеко не весь перелік корисних звичок для здоров'я. Так, чистка язика - хороший спосіб зміцнити здоров'я, тому що на його стінках накопичуються бактерії і мікроби, які є причиною неприємного запаху.

Чхаючи в згин ліктя або передпліччя, можна значно знизити ризик поширення інфекційних захворювань. Регулярний відпочинок очам під час роботи полегшує напругу, знижує головні болі і підвищує працездатність. Цілорічне застосування сонцезахисного крему захищає шкіру від видимих ​​ознак старіння, а також знижує ризик розвитку раку шкіри.

Очищення губки для миття посуду в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд - бездоганний спосіб продезінфікувати її. Саме губка для миття посуду - найбрудніший предмет в будинку і в буквальному сенсі є розсадником небезпечних мікробів, деякі з яких навіть можуть призвести до паралічу.

Нарешті, для того, щоб заспокоїтися і зняти напругу потрібно порахувати до 10 (і більше, якщо це необхідно). Рахунок відволікає розум, даючи час для дистанціювання від негативних емоцій або ситуації.
Помилковий заголовок — Ltrskmrf gjhfl lkz gjrhfotyyz pljhjdэz

8 Липня, 17:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)