Настільна версія
мова | язык

Вороги твоєї сексуальності

8 Липня, 17:58

Поділитися:

Сексуальність жінки залежить від її емоційного стану. За даними досліджень існує три речі, які роблять жінку асексуальною в очах чоловіків. Зараз ми з'ясуємо, що про це з'ясували британські вчені.

Занудство. Твоє нескінченне бажання повалятися на канапі і провести вечір біля "голубого екрану" чи монітору комп'ютера закінчитися тим, що твій коханий втратить до тебе інтерес як до жінки. Не лінуйся, веди активний спосіб життя і не забувай про те, що секс - заняття набагато приємніше, ніж перегляд серіалу.

Розміреність життя. Вчені довели, що набагато частіше сексуальні контакти трапляються далеко від дому, в незнайомій обстановці. Це пов'язано з тим, що на відпочинку ми не зациклюємося на побутових проблемах і дозволяємо собі розслабитись. Перенесіть це і на повсякденне життя - не беріть на себе надто багато, і залиште час для відпочинку та інтимного життя.

Поганий настрій. Чоловіки не люблять ускладнювати собі життя надуманими проблемами. Їм приємніше провести час в компанії веселих та дотепних дівчат, ніж весь вечір вислуховувати претензії і невдоволення. Перш, ніж зустрітися з коханим, відпочиньте, відключіться від подій, які спровокували дискомфорт і зустріньте його з посмішкою.
Помилковий заголовок — Djhjub ndj'ї ctrcefkmyjcns

8 Липня, 17:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)