Настільна версія
мова | язык

Наташа Гордієнко стане зірковим тренером нового вокального шоу «Битва Хорів»

10 Липня, 12:53

Поділитися:

Фіналістка першого сезону «Голос Країни» Наташа Гордієнко незабаром посяде місце в тренерському кріслі наймасштабнішого вокального шоу «Битва Хорів», який стартує в новому сезоні на телеканалі 1 +1.

Колегами Наташі на проекті і в той же час суперниками стануть Алессандро Сафіна та Олег Скрипка, а Ніна Матвієнко та відомий американський композитор і продюсер Уолтер Афанасьефф, який довгий час працював з Уїтні Х'юстон і Мерайєю Керрі, судитимуть конкурсантів. Також зараз ведуться переговори з такими артистами, як Ніно Катамадзе, Ірина Білик, Володимир Гришко, Злата Огневич, Сергій Лазарєв та іншими.

Напередодні проекту Наташа відчуває легкий мандраж, але впевнена, завдяки своїй завзятості, досвіду участі у вокальному проекті і позитивному настрою, її команда обов'язково посяде призове місце.

Наташа Гордієнко: Коли я вперше дізналася про те, що мені пропонують стати тренером такого масштабного проекту - мої почуття були змішаними: це була і радість, і захват, і страх. Після кількох днів паніки, я, все-таки, зібралася з думками і вирішила, що не такий страшний вовк, як я собі його намалювала. Нехай моїми конкурентами будуть відомі всьому світу артисти, я не гірше їх впораюся з поставленим завданням.

У мене є досвід участі в подібному проекті. І я дуже добре знаю, що на такі шоу дуже рідко приходять профани - часто це вже сформовані особистості і готові артисти. Моя перевага в тому, що я не буду їх ламати і змушувати робити те, що подобається мені. Що від мене потрібно, так це підтримувати кожного, відстоювати ті пісні, які хочеться співати моїм артистам і, найголовніше, я не буду їм заважати бути самими собою. Мій позитивний настрій, і бажання перемогти допоможуть моїй команді завоювати одне з призових місць.

Нагадаємо, «Битва хорів» - українська версія мега-популярного формату Clash of the Choirs. Шоу дебютувало на каналі NBC в 2007 році і надихнуло американців на створення культового телесеріалу Glee. «Битва хорів» вмить завоювала серця глядачів - на сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція. У Росії минулого року з приголомшуючим успіхом пройшов перший сезон вокального телепроекту.

Масштабні кастинги «Битви хорів» стартували по всій Україні. Створені після кастингів колективи боротимуться за перемогу у прямих ефірах шоу.
Помилковий заголовок — Yfnfif Ujhls'yrj cnfyt pshrjdbv nhtythjv yjdjuj djrfkmyjuj ije «<bndf {jhsd»

10 Липня, 12:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон