Настільна версія
мова | язык

Телефони знаменитостей і їхній перший мобільний досвід (Part 1)

10 Липня, 23:38

Поділитися:

Колись ми користувались телефонами, які не поміщались у кишені і своєю вагою могли натренувати наші м'язи. Мобільні зараз "обросли" можливостями і перетворились на смартфони, без яких важко уявити своє життя. Дехто із зірок і досі користується телефоном лише для дзвінків та смс, але більшість популярних персон нашої країни вже опанували майже усі функції смартфонів і через це практично не випускають з рук своїх технічних "партнерів". Про сучасні пристрої відомих людей України та їхні перші мобілки у нашому опитуванні.

Віктор Павлік

Телефон у мене дуже простий Nokia E-51. Це старий та перевірений апарат, який практично ніколи не підводить мене. Я його дуже люблю і звик до цієї моделі. Взагалі, я консерватор. Це вже у мене третій такий телефон. Якщо ламається, то майстер з моїх трьох збере один, що знову довго працюватиме. А навіщо змінювати улюблену річ, якщо вона повністю задовільняє потреби? Для інтернету маю планшет Samsung, яким також задоволений. А першим телефоном у мене був Benefon Sigma.

Аня Добриднєва (Група "Пара Нормальных")
У мене iPhone 5 і я неймовірно ним задоволена. Обожнюю будь-яку техніку Apple. У мене навіть є приказка "шлях до серця жінки потрібно закидати яблуками":) Цей телефон мені подарували і мене все в ньому влаштовує. А перший дзвінок я здійснила з Siemens M55. Я його теж обожнювала! Слідом був Siemens m65 зі ще спортивнішим дизайном. Я навіть дала йому ім'я "Зіданчік", на честь улюбленого футболіста Зінедіна Зідана)))

Юрій Фальоса (продюсер)
Користуюся iPhone 5, бо він найкращий. Купив його у фірмовому магазині Apple Store. Дуже задоволений, не можу собі уявити, як без нього можна жити і він для мене як друг, брат, батько рідний)) Якщо поміняю то тільки на нову модель, яка вийде незабаром. Точно не пам'ятаю свій перший мобільний, здається це була якась Nokia.

Любомир Левицький (режисер "Штольня", "Тіні Незабутих Предків", кліпмейкер)
У мене iPhone 4 і це єдиний телефон, який у мене працює без перебоїв уже три роки поспіль. Чому саме цей смартфон? Мабуть з тієї самої причини чому люди вибирають Калашніков - тому, що надійно! А надійність для мене з моїм графіком та специфікою роботи - це чи не найголовніша річ! Якщо буду змінювати, то лише на нову модель айфону. Наразі користуюсь "четвіркою" і чекаю поки зламається:) Впевнений, що це станеться вже незабаром, адже я щойно його сильно розхвалив, а закони рівноваги працюють саме так! :) Мій перший телефон був здоровенний ALCATEL, який я придбав на перші зароблені гроші, ще коли жив у Німеччині.

Тарас Тополя (Група АнтитілА)
У мене п'ятий iPhone придбаний у США. Чого саме він? Бо до нього був смартфон від Sony і він страшенно глючив, а потім взагалі "вмер" на морозі. Через 4 місяці мене так роздратувало те, що сталося (купував Sony, щоб не купувати iPhone, як усі), що "психанув" і таки купив продукт від Apple. До речі, не шкодую. Реально, не даремно є "Яблуко", а є - всі інші телефони. Першим у мене був Siemens с45, а найдовше прослужила Motorola Razr V3, і досі вважаю цей апарат витвором мистецтва.

Олексій Лялін (XLDELUXE)
Моїм першим телефоном був Samsung, а зараз користуюсь Blackberry і повністю ним задоволений. Планую придбати собі ще iPhone 5 або дочекаюсь коли з'явиться 5S.

Захар (співак, телеведучий, продюсер Navsi100.com)
Коли наші журналісти готували матеріал про телефони відомих людей, я зауважив, що більшість користується продуктами "яблучної" компанії і новина набуває рекламного забарвлення. Що поробиш, я не виняток. Багато років я "вичавлював" кнопки різних мобілок, але пальці втомились і я "присів" на iPhone. Головною перевагою для мене є його повна синхронізація з іншими пристроями, а також, зручність використання. Десятки разів мій телефон "цілував" землю, бетон, асфальт, але досі працює і це також плюс. Мушу подякувати Тарасу, розробнику нашого порталу, який "присадив" мене на цей девайс :) Починав свій "мобільний шлях" з бренду Motorolla і апаратів з кумедними висувними антенками:)
Помилковий заголовок — Ntktajyb pyfvtybnjcntq s ї[ysq gthibq vj,skmybq ljcdsl (Зфке 1)

10 Липня, 23:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)