Настільна версія
мова | язык

Хелену Бонем Картер і Джеремі Ірвіна чекають «Великі надії»

18 Квітня, 12:15

Поділитися:

Режисер «Принца Персії» Майк Ньюелл займається підготовкою до екранізації роману Чарльза Діккенса «Великі надії». На головну чоловічу роль звуть Джеремі Ірвіна, тільки що закінчив роботу в «Бойовому коні» Стівена Спілберга. Ексцентричну міс Гевішем може зіграти Хелена Бонем Картер.

Мабуть, Ньюелл запланував класичну постановку - фільм повинен вийти в 2012 році, до чергового ювілею Діккенса. Головний герой, сирота Піп, мріє завоювати серце прекрасної Естелли, вихованки багатою міс Гевішем. Але після того як таємничий благодійник оплачує її навчання у Лондоні, Піп вирішує, що всі його бажання збудуться.

Сценарій пише Роуен Жоффе, на рахунку якого «28 тижнів опісля» і недавній «Американець». Майк Ньюелл збирається знімати фільм вже цієї осені.

Незважаючи на те, що ім'я Джеремі Ірвіна поки незнайоме глядачам, актор відомий англійським театралам: він грав у Національному молодіжному театрі і в Королівської шекспірівської трупи. Там-то його й помітили фахівці з кастингу і відвели на проби у фільм Спілберга. Для Джеремі «Бойовий кінь» стане дебютом на великому екрані. Раніше він знімався тільки на телебаченні.

Хелена Бонем Картер найближчим часом приступить до зйомок у свого бойфренда Тіма Бертона в «Похмурих тінях», а цього літа її можна буде побачити в останньому фільмі про Гаррі Поттера.

«Великі надії» неодноразово екранізувалися. Класичною версією вважається картина Девіда Ліна 1946 року, а найсвіжішої - сучасне перекладення Альфонсо Куарона. Забавно, що і Куарон і Ньюелл знімали фільми з франшизи про Поттера.
Помилковий заголовок — {tktye <jytv Rfhnth s L;thtvs Shdsyf xtrf.nm «Dtkbrs yflsї»

18 Квітня, 12:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон