Настільна версія
мова | язык

Гурт «RIZUPS» закінчив свій перший великий тур

19 Липня, 15:22

Поділитися:

Учасники хіп-хоп гурту «RIZUPS» Назар Хассан та Мар'ян Сакалюк - півфіналісти національного талант-шоу «Україна має талант-3» - закінчили свою першу масштабну концертну подорож. Львів, Донецьк, Дніпропетровськ, Одеса, Херсон, Харків, Сімферополь, Київ, Тернопіль, Івано-Франківськ, Мінськ, Суми, Павлоград, Запоріжжя, Чернігів, Рівне I Житомир стали яскравими маячками в гастрольному досвіді хлопців.

Тур на підтримку нового альбому стартував у травні. «Не бійся» - цікаве явище в світі хіп-хоп музики України. Платівка овіяна містичним настроєм. Грамотно вибудувана стилістично і емоційно: починає збірку спопеляюча «Дика пустота», а завершує - надихаюча «Проти всіх стихій». Пісня про боротьбу за мрію і віру в її виконання – саме вона стала символічним саундтреком туру: «Це без сумніву «Проти всіх стихій». Як виявилось у неї ще й дорожній настрій», - зізнаються музиканти.

У рамках туру відбулося кілька незвичайних концертів. Їх відвідали групи дітей з соціально-незахищених категорій. Музика Назара та Мар'яна не має вікових чи інших обмежень: «Ми не робимо різниці між глядачами... Це такі самі гості, як і всі, а посил нашої творчості завжди однаковий – Будь собою и не соромься цього! А благодійні акції - це особисте бажання кожного. Ми думаємо, що якщо кожен долучиться до схожих акцій і жити легше стане».

Вперше артисти виступили з сольним концертом за кордоном - в білоруській столиці. Цей дебют запам'ятався теплим прийомом і дружньою атмосферою: «Найнеочікуванішим в Мінську було те, що почували себе як вдома. Люди знали слова, співали з нами, а ті, які вперше чули - обіцяли, що прийдуть ще раз - круто!»

Для першого масштабного туру артисти обрали досить ризиковий формат організації виступів: підготовкою та проведенням локальних концертів займалися представники офіційних фан-клубів групи: «Позитивний момент такої організації - це, в першу чергу, якість публіки! Співаєш точно для тих хто прийшов тебе слухати! Негативний - це зазвичай перший досвід для організаторів, а перший досвід не завжди класний», - з посмішкою відзначають хлопцi, - «Було багато несподiванок. I забуті паспорти в поїздах, і відсутність апаратури на концертах, і проживання в підвальних приміщеннях, на обід чіпси і сухарики».

Але таке кочове життя тільки неосвіченим здасться складним і безглуздим. Назар та Мар'ян бачать плюси в усьому - кожне місто, кожен глядач для них – це вчитель у підкоренні музичного Олімпу. Тільки шум поїздів не завжди найкращим чином відбивається на творчості: «Якщо бути відвертим, то не надто багато написали, бо в основному були зайняті постійними переїздами. Але, коли нарешті "заспокоїлись", то почули голоси наших Муз».

Проте довго відпочивати музиканти не збираються. У цьому місяці вони дадуть три спільні концерти з нової гастрольної програми з солістом рок-групи «Crew Brea» В'ячеславом Єфремовим. Основна хвиля виступів розпочнеться наприкінці серпня - 17 міст вже висловили бажання знову побачити улюблених артистів.
Помилковий заголовок — Uehn «КШЯГЗЫ» pfrsyxbd cdsq gthibq dtkbrbq neh
19 Липня, 15:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон