Настільна версія
мова | язык

LALO Project презентують кліп на ремікс «In This Moment» про літню насолоду, море і Крим

19 Липня, 00:50

Поділитися:

LALO Project презентують кліп на ремікс пісні «In This Momеnt» від DJ Marka Pola, топового резидента столичних клубів Forsage, Saxon, Bionica та Indigo. Літнє відео зняте на узбережжі Батилиман біля бухти Ласпі на Південному березі Криму, повне активного відпочинку, сонця і моря.

«Ми не знімали пафосний літній кліп з неправдоподібними історіями, що не мають нічого спільного з життям. Ми зняли відео, в якому кожна молода, енергійна людина може легко побачити себе. Активний відпочинок: квадроцикли, катери, аквапарк, пляжна вечірка і танці під live LALO Project і DJ Marka Pola – все, що потрібно для насолодження літом, молодістю і свободою,» − Денис Давидов, режисер кліпу, креативний директор студії Davideo

Зйомки проходили у форматі «дикого» відпочинку – музиканти жили у наметах, готували обід в казанку, прокидалися щоранку зі сходом сонця і вже о 5-й працювали на знімальних майданчиках.

«Наша країна унікальна для відпочинку. Я буваю за кордоном, але дуже люблю Крим. Нещодавно ловив форель у Карпатах. Ми часто виступаємо на узбережжі, працюємо 4 концерти підряд, тут же кидаємо речі і в море. Наша пісня, вся наша музика про те, що треба жити на повну сьогодні, тим, що відбувається з вами тут і зараз, радіти життю, де б ви не знаходилися,» – Петро Шерстніков, продюсер, автор музики LALO Project

Оригінал пісні у стилі electro-dance став саундтреком до французької короткометражки режисера Орлеани Вергілії Верньє, що була успішно презентована на Каннському фестивалі у травні.

Помилковий заголовок — ДФДЩ Зкщоусе ghtptyne.nm rksg yf htvsrc «Шт Ершы Ьщьуте» ghj ksny. yfcjkjle? vjht s Rhbv
19 Липня, 00:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір