Настільна версія
мова | язык

Шоптенко і Дікусар: Від ворогування до весілля

29 Липня, 10:45

Поділитися:

Танцювальна пара Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар нарешті узаконили свої стосунки. Закохані не лише взяли офіційний шлюб, але й повінчалися в одній з церков Грузії, де кілька місяців працювали.

Однак з самого початку Олена з Дмитром не те, що не симпатизували одне одному, вони навіть ворогували.

Про те, як зав’язалися їхні стосунки та про те, чому вони приховують особисте життя Діма з Оленою розповіли Катерині Осадчій у програмі "Світське життя", яка стала свідком весілля пари.

Як виявилося, на початку знайомства Шоптенко з Дікусаром постійно конкурували на танцювальному паркеті. Вони працювали разом і постійно сварилися.

"Зазвичай від любові до ненависті один крок, а у нас вийшло навпаки. Спочатку ми були дуже серйозними конкурентами. У нас взагалі нічого не виходило у роботі, ми завжди дуже сварилися. А потім ми зрозуміли, що ми дуже різні, однак ми доповнюємо одне одного", - розповіла Олена.

За її словами, саме завдяки роботі вони з Дмитром навчилася знаходити компроміс.

"Я зрозуміла, що добре, нехай він чоловік і партнер, тож він головний і треба до нього прислухатися хоча б інколи. Треба бути мудрою жінкою, я подорослішала. І вже потім, на прикладі того, що з нами відбувалося у роботі, у нас виникли стосунки. Ми зрозуміли, що вже бачили одне одного з гіршого боку", - поділилася танцівниця.

Як зізналася Шоптенко, розписалися вони ще місяць тому, але нікому не казали.

"Ми насправді боїмося, ми боїмося того, що, по-перше, це дратуватиме людей, тобто ми будемо набридати їм якимсь своїм особистим піаром, ми хочемо піаритися завдяки роботі. А по-друге, не хотілося зурочити, хотілося щоб все вийшло", - пояснила Олена.
Молодята наче і не хочуть піарити своє особисте життя, але фотосесію та відео-сюжет з весілля все ж таки зробили...

Танцівниця також розповіла про те, як Дмитро зробив їй пропозицію.

"Ми сиділи в машині на набережній, здається, навіть щось їли з фаст-фуду. І він просто дістав якесь дивненьке яблучко, футляр у формі яблучка, він знає, що я не люблю усю цю слиняву мішуру, відкрив, а там каблучка", - поділилася Олена.

За її словами, весілля вийшло спонтанним. І сукню, і свято довелося організовувати за два тижні.

До речі, Олена не взяла прізвище чоловіка, бо він сам був проти. Тим паче, що у тусовці їх і так називають Шоптенко-Дікусар.
Новоспечене подружжя Шоптенко-Дікусар

Дмитро, у свою чергу, також розповів "Світському життю" про ворожнечу з Оленою та про ставлення до неї його батьків.

"Батьки були не те що проти, вони боялися цих стосунків. Вони пам'ятають ворожнечу, яка була між нами на проектах. Ми настільки ворогували, що навіть інколи не віталися одне з одним у коридорах. Моя мама переживала, що Олена з ось таким своїм жорстким характером, вона дуже сильна за своєю природою дівчина, вона хвилювалася, що Олена мене "з'їсть", - зізнався Дікусар.

Варто зауважити, що батьки Дмитра дуже добре ставилися до його колишньої цивільної дружини Ірини Білик.

"Ми любимо Ірину, ми до неї дуже гарно ставимося. Це були дуже гарні стосунки. Ми тяжко пережили їхній розрив. Несподівано для нас це було", - сказала мама Дмитра.

Сам Дікусар також добре ставиться до Білик. І хоча з нею він майже не спілкується, називає її рідною людиною.

"Так склалося, на жаль, що ми не підтримуємо дуже близькі стосунки, ми, звичайно, зустрічаємося раз у півроку і спілкуємося… Але як такої дружби в нас немає. Іра стала для мене не чужою людиною… Я, насправді, не знаю, яка зараз ситуацію у Іри, але сподіваюся, що вона щаслива", - зазначив Дікусар.


Нагадаємо, про стосунки Дікусара та Шоптенко стало відомо у червні минулого року. До цього Дмитро три роки жив у цивільному шлюбі з Білик, а в Олени був роман з телеведучим Ігорем Посипайком.
Помилковий заголовок — Ijgntyrj s Lsrecfh^ Dsl djhjuedfyyz lj dtcskkz

29 Липня, 10:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван