Настільна версія
мова | язык

Гайдамаки зіграли з відомим польським DJ Cai Caslavinieri

29 Липня, 20:54

Поділитися:

На фестивалі Woodstock Україна Гайдамаки представили нову програму разом з відомим польським з Dj Cai Caslavinieri

Гайдамаки традиційно беруть участь у більшості українських та європейських музичних фестивалей. Цього літа музиканти мають більш ніж насичений графік – вже зіграли на іспанському Reperkusion, естонському Folgisuve Avalook, польських Romane Divesa та Iwana Kupala.

Минулого тижня музиканти повернулись в Україну, та представили на суд публіки нову концертну програму разом з відомим польським DJ Cai Caslavinieri. Прем’єра відбулася на фестивалі Woodstock Україна, що проходив в традіцийно фестивальній Грибівці під Одесою. Того вечора фольклорні мотиви та енергетика етно-року поєдналися з провідними трендами європейських танцполів.

Сашко Ярмола: У самої назви «Вудсток» - велика історія. Це – Джімі Гендрікс та Джаніс Джоплін, Нейл Янг та Джефферсон Ейрплейн, культова подія покоління гіпі, територія свободи… В наш час польський "Вудсток" – найбільший оупен-ейр східної Європи. Тепер черга за українським "Вудстоком" підтвердити як концепцію вільної творчості, започатковану в Каліхворнії 60-х, так і багаторічну благодійну традицію "Вудстоку" польського. Що до нашого спільного виступу з польським ДіДжеєм Каєм Каславінієрі - тут, на українському "Вудстоці" ми зробили це вперше, і все прозвучало!:) Тепер презентуємо ту саму спільну програму на "Вудстоці" польському, що відбудеться через тиждень.
Помилковий заголовок — Ufqlfvfrb psuhfkb p dsljvbv gjkmcmrbv ВО Сфш Сфыдфмштшукш

29 Липня, 20:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон