Настільна версія
мова | язык

Гурт Rock-H роздаровував зі сцени подарунки, а Kozak System запрошували всіх на сцену потанцювати

12 Серпня, 21:09

Поділитися:

10 серпня відбувся фестиваль «На Межі Тисячоліть» - Підгорецький замок. Як і було анонсовано раніше на сцені виступили гурти Патриція (Львів), Los Сolorados (Тернопіль), Мері (Львів), Rock-H (Мукачево), Kozak System(Київ).

Розпочали концерт хлопці з гурту Патриція, які зібрали всіх охочих навколо сцени та проспівали свої найкращі пісні: «Я здамся», «Тримай тепло», «Це не остання наша зустріч» та багато інших.

Далі на сцену просто залетіли Los Сolorados’и, які почали і танцювати і співати і жартувати. Проспівавши свої найкращі хіти – хлопці вирішили заспівати на біс, але зробили це без інструментів – акапельно. Пісня була вибрана випадково, але, як кажуть, «в тему». Нею стала візитна пісня одного із шедеврів української мультиплікації «Капітошки». Таким чином позитивний настрій вже був заданий.

Своєю філософією та життєйською простотою на сцену вийшов поділитися і гурт Мері. Із вуст фронтмена неодноразово лунала згадка про головний персонаж фестивалю – Підгорецький замок. Віктор Винник не забув згадати і про мушкетерів, які колись знімались у цьому замку. Також фронтмен декілька разів давав можливість дівчатам запросити сором’язливих хлопців на танець. Це були пісні «Пані» та «Едельвейси». А от проважали гурт Мері зі сцени загальним співом їхнього хіта «Ромео».

І от коли на дворі стемніло на сцені фестивалю з’явилися хлопці з гурту Rock-H. Вони розпочали з пісні «Марічко» і, як кажуть, «на біс» закінчили нею. Але протягом всього виступу гурту Віктор Янцо усім прихильникам роздаровував альбоми гурту Rock-H – перший «In vinko veritas» та другий «Отава». Хлопці настільки розпалили народ, що фанати просто не хотіли відпускати Рокашів зі сцени.

А хедлайнерами всього дійства був гурт Kozak System. Хлопці з неймовірною енергетикою розпочали свій виступ і навіть не думали його припиняти, коли почався дощ. Вони запропонували усім «стягнути» з себе лишній одяг, а усім «спокусливим» дівчатам піднятися до них на сцену для спільного танцю. У зв’язку із часом хлопці не зіграли своєї повноцінної програми, але такі хіти як «Така спокуслива», «Шабля» та інші пролунали із фестивальної сцени. І коли було оголошено про закінчення фестивалю – прихильники не хотіли відпускати гурт Kozak System. І тоді учасник гурту Іван Леньо взяв свій акордеон і біля сцени розпочались масові співи та гуляння.
Помилковий заголовок — Uehn Кщсл-Р hjplfhjdedfd ps cwtyb gjlfheyrb? f Лщяфл Ыныеуь pfghjiedfkb dcs[ yf cwtye gjnfyw.dfnb

12 Серпня, 21:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків