Настільна версія
мова | язык

Google закидали питаннями про пологи Лободи

18 Квітня, 18:28

Поділитися:

Лободі за привабливістю для користувачів Google навіть вдалося «обігнати» традиційно лідируючі футбольні запити. Запити про матчі «Динамо» - «Брага» в Лізі Європи і «Шахтар» - «Барселона» в Лізі чемпіонів УЄФА опинилися на другому і третьому місці в «десятці» відповідно, - повідомляє mediabusiness.com.ua

Четверту позицію зайняв запит про кулінарне шоу, яке стартувало на каналі «1 +1»  -  «Пекельна кухня». Також цікавили користувачів Google шоу «Холостяк», що виходить на каналі СТБ, а також танцювальний проект «Майданс», який виходить на телеканалі «Інтер». 

Повний ТОП-10 від Google виглядає так: 

1. лобода народила 
2. брага динамо 
3. шахтар барселона онлайн 
4. Пекельне кухня 
5. холостяк стб / шоу холостяк 
6. андрей цар 
7. бородань 
8. прибулець Павло 
9. майданс 
10. Максим Чмерковський 

Нагадаємо, «десятку» найбільш швидкозростаючих запитів українських користувачів пошуковика Google з 4 по 10 квітня 2011 очолили запити про матчі футбольних клубів «Шахтар» і «Динамо» в єврокубках. З ТБ-проектів у ТОП користувальницьких інтересів тоді також потрапили проекти «Майданс» і «Холостяк». 

Zeitgeist (від нім. «Дух часу») - цей інструмент допомагає відслідковувати, які пошукові запити стають популярними, а які втрачають популярність у певний період часу. В результаті аналізу та підрахунку тих чи інших запитів Zeitgeist наочно показує, чому найбільше цікавляться люди сьогодні.

Помилковий заголовок — Пщщпду pfrblfkb gbnfyyzvb ghj gjkjub Kj,jlb

18 Квітня, 18:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван