Настільна версія
мова | язык

Гурт "Біллі Мілліґан" презентував нове відео

3 Вересня, 17:48

Поділитися:

1 вересня 2013 року у Міжнародний день знань відбулася справжня Подія молодої української музики.

Кияни «Біллі Мілліґан» презентували відео роботу на композицію «Спати з тобою».

Реліз проходив у рамках сольного виступу у «Бочці» на Театральній. Гурт відіграв дев’ять власних треків, що увійдуть до дебютної платівки, та завершив перше відділення прем’єрним показом відео-кліпу.

Публіка, яка вщент заповнила клуб та не жалкувала долонь після живого виконання, гучно аплодувала і відео-роботі. У другому відділенні музиканти розважили глядачів каверами на RHChP, Elvis, Beatles, AC/DC, Zemfira, Audioslave, Led Zeppelin та Sting.

Ось, що самі музиканти розповідають про кліп:

- Після співпраці з проектом "ЖИВЯКом" і успіху нашого акустичного відео на композицію "Спати з тобою" нам захотілось відзняти живе відео на цей трек, так би мовити «у повний звук», - пояснює Макс Прудеус, вокаліст гурту. - Я подзвонив своїм друзям з фотостудії "Neolook", вони погодились надати нам приміщення, тож питання з локацією для зйомок було вирішено досить швидко.

- Мене завжди цікавив правильний підхід до звуку, - каже Єгор Акулов, гітарист «Біллі Мілліґан». - Ми хотіли писати всіх нас одночасно, наживо, і при цьому отримати якісний звук для відео. А тут, окрім того, що треба вміти грати та співати, - посміхається, - потрібен звукорежисер, який зможе зібрати докупи інструменти та голос. Коли пишеш гурт разом, то звуки від барабанів, наприклад, залітають всім в усі мікрофони одночасно. Це досить ускладнює процес зведення та отримання якісного саунду. Проте коли Дмитро Валентинович погодився писати нас, вирішили, навіть, ускладнити собі завдання та працювати з плівкою.

- Знімати та монтувати відео, - продовжує Макс, - я попросив нашого давнього товариша - Евгена Керпатенко. Женя вислухав мій сценарій і сказав приблизно наступне: "Старий, послухай, нікому не цікаво дивитись як чотири бородатих чувака записують на плівку україномовний блюз. Людям потрібен секс!" Так у відео з'явились легкі еротичні вставки, - сміється, - А взагалі, я вважаю, що нам дуже пощастило як з Євгеном, так і зі звукорежисером - Дмитром Скрипкою. Було дуже весело!
Помилковий заголовок — Uehn @<skks Vskks\fy@ ghtptynedfd yjdt dsltj
3 Вересня, 17:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір