Настільна версія
мова | язык

Заповіді, які продовжують життя

19 Квітня, 21:31

Поділитися:

Мета – збільшити тривалість здорового життя. Немає жодного сенсу у тому, щоб прожити зайві десять років у стані старечого слабоумства.

В ідеалі, кожен має самостійно вибирати, коли і як він хоче померти – або не помирати взагалі. Багато хто шукав рецепти молодості, намагаючись продовжити життя. Рекомендували кисле молоко, уприскування статевих гормонів, переливання «молодої крові». Алхіміки середньовіччя шукали філософський камінь і еліксир безсмертя, а даоси в Китаї намагалися виробити чудесний еліксир усередині себе. Греки приймали ванни з молока. Деякі римляни пили з підлоги кров молодих і сильних гладіаторів, убитих в бою, з метою продовження власних життів. Немало людей загинули у пошуках еліксиру безсмертя, живої води. І сьогодні знаходяться ті, хто готовий здійснювати дивні речі для того, аби переконати себе в тому, що проживе довго.

Наша країна «омолоджувалася» уринотерапією, коренем женьшеня, пантами оленів, всілякими очищеннями організму і вживанням «чудодійних засобів» на зразок «гербалайфу». Написана величезна кількість книг на цю тему, але жодна з них не зробила перевороту в геронтології.

Міжнародна група лікарів, психологів і дієтологів вивчаючи проблему довголіття, виділила дев’ять основних пунктів, яких слід дотримуватися, для того, щоб довше прожити.

Перша заповідь свідчить: не обжирайтеся.
Друга каже про те, що раціон харчування має відповідати вашому вікові.
Третій пункт: любіть і будьте коханими. Медики також радять регулярно займатися сексом – як мінімум, двічі на тиждень. Це омолоджує організм.
Четверта заповідь: завжди майте свою точку зору.
П’ята: більше рухайтеся і займайтеся спортом.
Шоста заповідь свідчить про те, що потрібно спати в прохолодній кімнаті.
Сьома: час від часу тіште себе і ласуйте забороненою їжею.
Згідно з восьмою заповіддю, не слід нагромаджувати в душі негатив. Адже, згідно зі статистикою, 64% людей, які потерпають на онкологічні захворювання, не дають виходу негативній енергії, а завжди притлумлюють гнів у собі.
Нарешті, дев’ята заповідь свідчить: тренуйте мозок, примушуючи його працювати.
Помилковий заголовок — Pfgjdsls? zrs ghjljd;e.nm ;bnnz

19 Квітня, 21:31

Поділитися:

Джерело: За вільну Україну плюс

Теги: заповіді, поради, здоров'я, еліксир молодості

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)