Настільна версія
мова | язык

Група LAMA зняла нове відео

4 Вересня, 15:08

Поділитися:

Днями відбулися зйомки нового відеокліпу Lama на композицію «Ангел» з третього студійного альбому гурту «Назавжди». Зйомки проходили в київській Малій опері. Режисером кліпу виступив відомий український режисер Олександр Стеколенко, відомий за своїми роботами для таких популярних артистів, як «Океан Ельзи», «Ляпис Трубецкой», «Друга ріка», «Крихітка», Ірина Білик, Loboda та багатьох інших.

Lama (Наталя Дзеньків):
«Пісня "Ангел" присвячена людям, яких я люблю, насамперед моєму батькові, якого вже немає з нами. Одна з тем цієї композиції - зв'язок між світом, у якому ми зараз живемо, та тим, до якого ми потрапляємо після нашої фізичної смерті. Ми хотіли створити атмосферне відео, побудоване на певних образах. Сама пісня наштовхнула на таку ідею. Було дуже приємно знов працювати з братами Стеколенко, які знімали перші відеокліпи Lama. Мені це нагадувало зустріч з давніми друзями, що давно не бачились, але теплі стосунки з якими збереглися. Це створювало чудові відчуття на знімальному майданчику. До речі, Ігор Стеколенко - єдина людина окрім мене, яка з'явиться в кадрі у цьому відео».

Третя студійна платівка "Назавжди" вийде в світ на початку вересня 2013 року. Окрім нових пісень на альбомі будуть видані вже відомі шанувальникам групи хіти "Жовте поле", "Пробач", "Лиш Тільки ти", "Не підведи" і "Тримай". Співавтором всіх пісень і продюсером платівки виступив Віталій Телезін, відомий за роботою з такими знаменитими виконавцями, як "Океан Ельзи", Земфіра, "Ляпис Трубецкой", "Друга Ріка" та ін. Робота над альбомом почалася в 2010 році. Запис проходив в київській студії "211".

Сингли з альбому "Назавжди": Жовте поле, Пробач, Лиш тільки ти, Не підведи, Тримай.

Група Lama заснована в Києві в 2005 році. Лідером і засновником групи є співачка Наталя Дзеньків (сценічний псевдонім Lama). Частина композицій групи написані нею самостійно, частина - у співавторстві з одним з провідних в Україні саундпродюсером Віталієм Телезіним, відомим за роботою з такими зірками, як "Океан Ельзи", Земфіра, "Ляпис Трубецкой", "Друга Ріка" та ін.
Популярність до групи Lama прийшла після виходу перших двох синглів «Менi так треба» (2006) і «Моє серце» (2007). До кінця 2007 року група Lama перетворилася на найбільш ротованою артиста в країні і була відзначена престижною премією MTV Europe Music Awards в категорії «Кращий український виконавець». Успіх закріпили наступні сингли, зокрема «Знаєш як болить» (2008), який увійшов до саундтреку гучного українсько-американського фільму «Сафо» (режисер Роберт Кромбі).

Lama неодноразово представляла Україну на закордонних музичних фестивалях, зокрема: «Дні України у Франції» (Ніцца, 2007), Zelt-Musik-Festival (Фрайбург, Німеччина, 2008), фестивалі в місті Жешув (Польща, 2010 - 2011).

На сьогодні в арсеналі групи два альбоми. Дебютний «Мені Так Треба» вийшов у світ в 2006 році і в перший же тиждень після релізу був проданий тиражем більше 20 тис. примірників. Другий альбом Lama «Світло і Тінь» вийшов у світ через два роки - в 2008. На даний момент група закінчує роботу над третім студійним альбомом, реліз якого запланований на вересень 2013 року.


Офіційний YouTube-каналhttp://vk.com/lamaukraine  http://www.facebook.com/lamaukraine
Помилковий заголовок — Uhegf ДФЬФ pyzkf yjdt dsltj

4 Вересня, 15:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій