Настільна версія
мова | язык

Гурт RIZUPS : «Спільний альбом з В'ячеславом Єфремовим звучить як наш внутрішній голос»

7 Вересня, 08:15

Поділитися:

Завтра, 7 вересня, випускники третього сезону «Х - Фактора» Назар Хассан та В'ячеслав Єфремов покажуть, чим займалися після проекту . І їм є чим похвалитися: буквально вчора вони закінчили роботу над першим спільним альбомом і вже готові його презентувати широкій публіці.

До слова, платівка є дітищем творчого проекту «RIZUPS і В. Єфремов», тому що над ним працювала ціла команда музикантів. Платівка отримала назву «Залежність», як визначальний стан в тязі до музики.

«Альбом називається однойменно з назвою пісні, яка увійшла до нього. Коли ми вперше почули, як звучить ця пісня - ніякого сумніву не залишилося, що так і буде називатися альбом, оскільки вона якось узагальнила всі пісні і дала зрозуміти нам, що ми залежні від нашої творчості», - розповів Назар Хассан.

Платівка вийшла лаконічною: у неї увійшло лише сім композицій. Однак артисти стверджують, що кожна викликає різний настрій, а значить емоційна гама нового альбому досить яскрава. До того ж, викликає інтерес стильове наповнення - в піснях зустрічаються елементи різних музичних жанрів: від поп-панку до глем-року. Відповідно альбом дає можливість і посумувати, і потанцювати.

«Цей альбом звучить як наш внутрішній голос. Основна ідея - це свобода думки! Ми не дотримувалися рамок стилю, формату і навіть цензури. У ньому все, що приносило нам біль і радість. Якщо були такі , хто вважав , що в попередньому альбомі підняті примітивні теми , і вони були не належним чином розкриті , то після цього альбому ми впадемо в очах цих людей ще нижче», - зазначив Назар Хассан.

Робота над платівкою змінила музикантів - складне стало сприйматися простіше. Тому вони пропонують слухачам все ж спробувати як ліки те, що стало їх особистим наркотиком. Мова, звичайно ж, йде про творчість, яка надихає і затягує. Для авторів альбому думка про нього народжує на перший погляд дивну асоціацію: розмальовані клоуни по середині поля грають в карти. Насправді так виглядає обкладинка цього інтригуючого збірника . Відчувається , про нього ще багато чого можна сказати, але на початку його варто послухати. І зробити це можна вже скоро - презентація спільного альбому гурту «RIZUPS» та В'ячеслава Єфремова пройде 7 вересня у київському клубі «Фаберже». Початок о 17:00.
Помилковий заголовок — Uehn КШЯГЗЫ ^ «Cgskmybq fkm,jv p Dэzxtckfdjv "ahtvjdbv pdexbnm zr yfi dyenhsiysq ujkjc»

7 Вересня, 08:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван