Настільна версія
мова | язык

Джейсон Стетхем піде по стопах Мела Гібсона

19 Квітня, 12:00

Поділитися:

Англійський актор веде переговори з продюсерами трилера «Паркер», який буде екранізацією однойменного роману Дональда Вестлейка. Письменник знайомий багатьом як Річард Старк - під цим псевдонімом вийшов його роман «Розплата», де героя грав Мел Гібсон. Фільм з Стетхема збирається ставити Тейлор Хекфорд.

Режисер «Адвоката диявола» в останній раз нагадував про себе в минулому році, коли вийшла його «Ранчо любові». Картина за участю дружини Гекфорда, актриси Гелен Міррен, пройшла непомітно. Тепер режисер спробує себе в нуаре - «Паркер» буде його першою стрічкою у цьому жанрі.

«Що мені особливо сподобалося у романі, так це можливість взяти такий жанрову річ і перетворити її у відмінний фільм», - говорить Тейлор Гекфорд. Головний герой книги, злодій Паркер, іноді змушений вбивати, але це не заважає йому дотримуватися в житті особливого принципу: він ніколи не краде гроші у тих, кому вони потрібні.

Роман Вестлейка «Розплата» неодноразово екранізувався. Його Паркер приймав не тільки завдяки Мелу Гібсону (за фільмом героя Мела звали Портер). У 1967 році його зіграв Лі Марвін у фільмі Джона Бурмен «Point Blank». Нехай ім'я персонажа було змінено на «Вокер», його сутність залишилася колишньою. У 1992 році вийшов гонконгський «Повний контакт», де роль головного героя відійшла Чоу Юнь-Фату.

Інші книги письменника не пройшли повз Голлівуд і європейський кінематограф. На основі його романів зняті фільми «Розставання», «Крадений камінь», «Команда» (у ній Паркера грав Роберт Дювалл), «Гільйотина» і багато інших.

Джейсона Стетема в останній раз можна було бачити у бойовику «Механік». У цьому році актор з'явиться на екранах у фільмах «Професіонал» і «Еліта кілерів».
Помилковий заголовок — L;tqcjy Cntn[tv gslt gj cnjgf[ Vtkf Us,cjyf

19 Квітня, 12:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій