Настільна версія
мова | язык

БИ-2 і Гліб Самойлов представили спільну пісню проекту "Нечётный воин 3"

10 Вересня, 21:16

Поділитися:

БИ-2, Гліб Самойлов та Bajinda behind the enemy lines представили спільну роботу в рамках проекту «Нечётный воин 3» − пісню «Дрожь». Новий сингл є однією з 27 композицій на двох дисках третьої платівки сайд-проекту БИ-2, яка вийшла 13 травня.

Спочатку лідери БИ-2 – продюсери проекту «Нечётный воин» − не збиралися брати участь у створенні пісні, але Гліб Самойлов таки наполіг, щоб Льова і Шура записали свої голоси для приспіву.

«Так вийшло, що там планувався ще один куплет, але текст так і не був написаний, − розповідає Шура БИ-2. – Тому ми подумали, що було б непогано переметнути цю історію на англійську мову. Подзвонили чудовому самарському гурту Bajinda behind the enemy lines, хлопці придумали свій текст, і вийшла така цікава пісня».

У роботі над «Нечётным воином 3» об'єдналися майже всі частини світу: Росія, Англія, Австралія, Ізраїль і США. Альбом вийшов у світ завдяки колективному фінансуванню на порталі planeta.ru. Кожен із випусків «Нечётного воина» − данина певній естетиці і цього разу темою оформлення стали 1980-ті і стилістика культової кіносаги «Зоряні війни». Крім синглу «Дрожь» проекту «Нечётный воин 3» були представлені пісні «Далеко» (Найк Борзов + Лінда) і «Ты и я» (Е. Шклярський + Н. Полева + М. Єфремов + БИ-2), «Касаясь земли» (БИ-2, Найк Борзов і Ренарс Кауперс). Альбом за участі плеяди талановитих артистів як і раніше можна послухати на Яндекс. Музыка і придбати на iTunes.
Помилковий заголовок — <B-2 s Uks, Cfvjqkjd ghtlcnfdbkb cgskmye gscy. ghjtrne @Ytx~nysq djby 3@
10 Вересня, 21:16

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій