Настільна версія
мова | язык

Сандра Баллок вдячна за те, що має, та готова до 5 дітей

19 Вересня, 10:40

Поділитися:

Американська акторка Сандра Баллок упевнена, що все в її житті відбулося саме так, як мало.

Це стосується і скандального розлучення з чоловіком, і появи в її житті маленького прийомного сина.

Про це 49-річна зірка говорила в інтерв’ю журналові "Vogue", пише "US Magazine".

Баллок з’явилася на жовтневій обкладинці глянцю.

"Усі ми опинилися там, де повинні були опинитися… Я – точно там, де зараз хочу бути. Ти не можеш повернутися в минуле. Я не повертаюся в минуле. Я вдячна, що я тут, щаслива, що маю те, що маю. Ніхто не може ні до чого бути готовим", - поділилася Сандра.

"Якщо ти опиняєшся в місці, де можеш озирнутися і сказати: "Це було, але я така щаслива сидіти там, де сиджу…", - сказала актриса.

У 2010-му році імена Баллок, її тодішнього чоловіка Джессі Джеймса та його коханок – а останні щедро ділилися подробицями зі ЗМІ – кричали з перших шпальт усіх світових таблоїдів. Після довгого мовчання Сандра подала на розлучення та оголосила, що стала мамою.

Вона згадує, процес усиновлення темношкірого малюка Луї Бардо пішов значно швидше, ніж вона очікувала. Зірка не встигла навіть придбати ліжечко для немовляти. Журналісти брали в неї інтерв'ю телефоном, не здогадуючись, що в цей час на колінах в актриси лежить кількатижневе дитятко. Сандра ледь втрималася, щоби передчасно не розкрити свій секрет на тогорічній церемонії "Оскар".

"Мені хотілося підвестися і сказати: "Вгадайте, що?", - пригадала Баллок.

До появи в її житті сина життям акторки була її робота. Тепер Сандра не виключає, що колись у Луї будуть брати і сестри.

"Якщо зненацька мені скажуть: "У тебе буде ще п’ятеро дітей", я цілком із цим погоджуюсь… Нам так добре. Що б із нами не відбувалося, ми тримаємося сім’єю. Більше це не я сама", - додала вона.
Помилковий заголовок — Cfylhf <fkkjr dlzxyf pf nt? oj vf'? nf ujnjdf lj 5 lsntq

19 Вересня, 10:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор