Настільна версія
мова | язык

Після концертів Наталки Карпи у Латинській Америці дітей почали називати іменем Калина

23 Вересня, 20:24

Поділитися:

Наталка Карпа розпочала світовий етнотур країнами з найбільшою українською діаспорою. В Бразилії та Парагваї співачка провела 7 концертів протягом 8ми днів в найбільших містах штату Парана Бразилії та другому за величиною місті Парагваю – Енкарнасьйон.

Наталка Карпа, співачка: «Я навіть не могла уявити, скільки українців живе в Бразилії та Парагваї. І хоча більшість з них ніколи не були в Україні, вони знають українську мову, дотримуються українських звичаїв і традицій. А ще вони дуже успішні! Також приємним відкриттям стало й те, що нас зустрічали бразильці, які, не маючи українських коренів, цікавляться культурою України та самостійно вивчили українську мову».

Як виявилось, пісня Наталки Карпи «Калина» ще до приїзду співачки стала популярною у бразилійців. А після одного з концертів, фанатка Наталки, бразилійка пообіцяла, що Калиною назве свою майбутню дитину.

Також протягом подорожі співачці Наталці Карпі вдалось відвідати найбільший у світі водоспад - у місті Фоз-Ду-Ігуасу, що знаходиться на кордоні Бразилії, Аргентини та Парагваю, наймасштабнішу в світі гідроелектростанцію ITAIPU та Національний парк Ігуасу з рідкісними видами птахів.

За словами Наталки, її вразила також традиційна бразильська кухня, яка практично повністю відрізняється від української та європейської своєю фанатичною відданістю м’ясу та екзотичним для нас фруктам. В Парагваї здивував незвичний червоний колір землі та доріг. А от захоплення футболом у Бразилії та Парагваї підтвердило та перевершило всі очікування. Футбол там дивляться усюди і вболівають надзвичайно гаряче! Також у найбільших містах активно готуються до футбольного мундіалю, який відбудеться в Бразилії 2014 року.
Помилковий заголовок — Gsckz rjywthnsd Yfnfkrb Rfhgb e Kfnbycmrsq Fvthbws lsntq gjxfkb yfpbdfnb svtytv Rfkbyf

23 Вересня, 20:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон