Настільна версія
мова | язык

Вийшла короткометражка з Кірою Найтлі для Chanel

19 Квітня, 12:40

Поділитися:

Французький модний будинок Chanel 21 березня представив рекламну короткометражку за участю британської актриси Кіри Найтлі, присвячену духам Coco Mademoiselle. Як пише портал Brand Channel, 22 березня на телебаченні почнеться показ двох версій реклами тривалістю 30 і 60 секунд.

Рекламу Coco Mademoiselle знімав режисер Джо Райт, з яким Найтлі працювала над фільмом "Гордість і упередження". За роль Елізабет Беннет актриса була номінована на премію "Оскар".

Будинок Chanel в рамках рекламної кампанії також вирішив задіювати друковані медіа. Невдовзі з'являться фотографії з Найтлі, зроблені перуанським фотографом Маріо Тестіно.

На відеохостингу YouTube також викладені тізери реклами і відео із зйомок ролика з коментарями самої Найтлі. Актриса зізнається, що духи Coco Mademoiselle стали першим жіночим парфумом, яким Найтлі почала користуватися. До цього актриса віддавала перевагу чоловічим ароматам.

Це не перша реклама Coco Mademoiselle з Кірою Найтлі. Актриса стала обличчям аромату в 2007 році, змінивши модель Кейт Мосс. Мосс зараз співпрацює з Dior.
Помилковий заголовок — Dbqikf rjhjnrjvtnhf;rf p Rshj. Yfqnks lkz Срфтуд

19 Квітня, 12:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків