Настільна версія
мова | язык

Стартував завершальний етап конкурсу «Фаворити Успіху – 2013»!

2 Жовтня, 08:53

Поділитися:

1 жовтня конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» перейшов до завершальної стадії дослідження споживацьких уподобань 2013 року. Голосування обнулилося і стартує с чистого аркуша!

Публічне опитування уподобань мешканців України, яке щорічно відбувається на FAVOR.com.ua, розбите на 4 етапи. Кожен етап триває протягом одного календарного кварталу. А загальний річний рейтинг популярності торгових марок базується на середньому балі, отриманому від респондентів у кожному з етапів, що також дозволяє відстежити динаміку змін споживчих переваг і довіри українців до різних торгових марок, у понад п’яти сотнях номінаціях конкурсу, кожна з яких відповідає певній категорії ринку товарів і послуг.

Для багатьох номінацій конкурсу 4-ий етап вже не є вирішальним. У категоріях, в яких устоявся очевидний лідер впродовж всіх трьох попередніх етапів — переможця, Фаворита Споживачів вже визначено! Тим не менш, є безліч категорій ринку з мінливою динамікою, в яких інтрига зберігається!

Як би там не було, з 1-го жовтня, так само як і на початку будь-якого іншого календарного кварталу, страчніка голосування на FAVOR.com.ua обнуляється, і кожен може проголосувати за своїх власних Фаворитів знову, з чистого аркуша.

У ваших руках перемога найдостойніших! Проголосуйте за свої улюблені марки, які заслуговують перемоги в конкурсі, і доброго звання «Фаворит Успіху – 2013», кращої рекомендації у повсякденному виборі!
Помилковий заголовок — Cnfhnedfd pfdthifkmybq tnfg rjyrehce «Afdjhbnb Ecgs[e – 2013»!

2 Жовтня, 08:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван