Настільна версія
мова | язык

30 листопада 2013 в Києві відбудеться Дитячий пісенний конкурс Євробачення - 2013

3 Жовтня, 08:28

Поділитися:

30 листопада 2013 року Україна знову опиниться в центрі уваги всього європейського телевізійного співтовариства, в якості господині фіналу XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення - 2013. Це не перше Дитяче Євробачення, яке буде проводитися в Україні. У 2009 році Києву вже випадала честь приймати наймасштабніший пісенний міжнародний дитячий конкурс.

І ось знову Україна зможе відчинити свої привітні обійми для безлічі талановитих діток з усієї Європи.

Дитячий пісенний конкурс Євробачення (Junior Eurovision Song Contest) – щорічний міжнародний телевізійний пісенний конкурс, який проводиться під егідою Європейської мовної спілки (ЄМС) (European Broadcasting Union) та в якому беруть участь представники країн-членів ЄМС, діти від 10-15 років. Фінал конкурсу, як правило, транслюється у прямому ефірі в усіх країнах Європи, які беруть участь у конкурсі. Україна дебютувала на ДПКЄ у 2006 році. Переможцем ДПКЄ-2012 в Амстердамі стала 10-річна Анастасія Петрик, яка вперше принесла Україні перемогу в цьому конкурсі.

Щоб переконатися, що конкурс 2013 року проходити на кращому можливому рівні, Спостережна Рада конкурсу оцінила всі пропозиції і, зрештою, було вибрано пропозицію української телекомпанії НТКУ.

«Ми відчували, що пропозиція НТКУ була найсильнішою серед пропозицій, які ми отримали. Завдяки нашому попередньому досвіду роботи з НТКУ і її планам на нинішній конкурс, ми чекаємо відмінне шоу в Києві», - говорить Владислав Яковлєв, виконавчий директор Дитячого пісенного конкурсу Євробачення.

Цього року конкурс готує безліч сюрпризів і нововведень. У цьому буде унікальність Дитячого Євробачення - 2013! Першою інформаційної «ластівкою» стало оголошення девізу конкурсу. Основний меседж Дитячого Євробачення - 2103 – «Be Creative!», або іншими словами «Будь творчим!». Творчість – це частина нашого життя, починаючи з самого раннього дитинства. Саме за допомогою творчості діти пізнають світ, відкривають себе, свої вміння і таланти, несуть людям радість і щастя від побаченого, почутого і створеного. Саме творчість, яка формується в кожному з нас ще до народження, здатна в майбутньому розвинути і розкрити наші таланти. Девіз «Be Creative!» (Будь творчим!) закликає шукати в собі нові здібності і розвивати нові таланти, тому що усвідомлення і розуміння свого творчого потенціалу є важливою складовою нашого життя. «Be Creative!» (Будь творчим) – це свого роду звернення до всіх учасників Дитячого Євробачення, які відкрили в собі любов до музики як основу для творчого самовираження.

Ведучими цього грандіозного міжнародного заходу в цьому році будуть співачка з надзвичайним вокалом Злата Огневич і, без перебільшення, символ українського «Євробачення» Тімур Мірошниченко. Яскравий дует Злати і Тімура створить неймовірно творчу і веселу атмосферу на сцені Національного палацу мистецтв Україна, адже до сцени «Євробачення» їм не звикати.

Талановита співачка Злата Огневич кілька разів брала участь у національному відборі пісенного конкурсу і цього року гідно представила нашу країну на міжнародній арені. Її неймовірно ніжне і одночасно професійне виконання пісні «Gravity» у Мальме (Швеція) принесло виконавиці почесне третє місце.

Тімура Мірошниченка з упевненістю можна назвати обличчям і голосом українського «Євробачення». Адже Дитячий пісенний конкурс Євробачення Тімур коментує з 2005 року, а також є постійним ведучим національних відборів на ДПКЄ і ПКЄ і вже багато років коментує ПКЄ в ефірі Першого Національного.

До речі, в 2009 році, коли Україна приймала ДПКЄ -2009, ведучим фіналу міжнародного конкурсу був саме Тімур Мірошниченко. Того разу його партнеркою по сцені була українська співачка Ані Лорак.
Помилковий заголовок — 30 kbcnjgflf 2013 d Rb'ds dsl,eltnmcz Lbnzxbq gsctyybq rjyrehc "dhj,fxtyyz - 2013

3 Жовтня, 08:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій