Настільна версія
мова | язык

Дитячий пісенний конкурс Євробачення - 2103 презентує логотип

9 Жовтня, 20:18

Поділитися:

Організатори Дитячого пісенного конкурсу Євробачення - 2013 представили широкій громадськості логотип конкурсу.

«Puzzle-man» (Пазлик) - саме таке ім'я отримав цей яскравий логотип Дитячого пісенного конкурсу Євробачення - 2013, виконаний у кольорах українського прапору.

Пазл вдало співвідноситься з концепцією креативності та багатогранності дитячої творчості і несе в собі веселощі, радість, сюрприз, згуртованість і дружбу. У процесі складання пазлів ми заводимо друзів, допомагаємо один одному, вивчаємо і пізнаємо історію, яка ховається за цими маленькими частками (пазлами), і в результаті створюємо завершений твір, картину. Адже діти - це співавтори даного процесу (складання пазлів). Тому, вони всі разом і кожен з них окремо є важливою ланкою у творчому процесі, та, відповідно, вкладають свою лепту, «свій пазл» у створення незабутнього шоу дитячої пісні – Дитячий пісенний конкурс Євробачення - 2013!

Логотип Дитячого Євробачення - 2013 безпосередньо пов'язаний зі слоганом конкурсу - «Be Creative !» (Будь творчим!).

«Be Creative!» (Будь творчим!) – це заклик до вираження своїх талантів і творчих здібностей, адже творчість це частина нашого життя, починаючи з самого раннього дитинства. Саме за допомогою творчості діти пізнають світ, відкривають себе, свої вміння і таланти, несуть людям радість і щастя від побаченого, почутого і створеного.

«Be Creative!» (Будь творчим!) – це звернення як до учасників Дитячого Євробачення - 2013, які відкрили в собі любов до музики, так і до інших талановитих дітей, які знаходять себе в різних сферах творчості.

Нагадуємо, фінал XI Дитячого пісенного конкурсу Євробачення - 2013 відбудеться 30 листопада в київському Національному Палаці «Україна». Ведучими цього грандіозного міжнародного заходу в цьому році будуть співачка з надзвичайним вокалом Злата Огневич і, без перебільшення, символ українського «Євробачення» Тімур Мірошниченко.
Помилковий заголовок — Lbnzxbq gsctyybq rjyrehc "dhj,fxtyyz - 2103 ghtptyne' kjujnbg

9 Жовтня, 20:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван