Настільна версія
мова | язык

Ірина Федишин готує грандіозний сольний концерт у Львові

11 Жовтня, 14:31

Поділитися:

Ірина Федишин, незважаючи на щільний концертний графік та постійну творчу роботу на студії, запрошує усіх на свій великий сольний концерт з програмою «Лише у нас на Україні».

Дійство відбудеться 26 жовтня у Львівському цирку. Співачка разом з командою активно готується, записує нові пісні, створює цікаві образи та яскраві шоу-номери. На концерті глядачі почують від співачки 7 прем'єр, зможуть оцінити нові образи Ірини, які супроводжуватимуться яскравими шоу-номерами. У дійстві задіяно три шоу-балети: «Х-dance», «Атлантік» та «Дежавю» (Київ), а також студія танцю «Euro dance» та група музикантів. Захід обслуговуватиметься найсучаснішим звуковим та світловим обладнаннями, великою кількістю світодіодних екранів, піротехнічними ефектами та спеціально створеними декораціями.

Постановками номерів займається режисер шоу «Фабрика зірок 4» Андрій Гуцал. Відомо, що Ірина заспіває у дуеті з переможцем голосу країни Іваном Ганзерою. У концерті також візьме участь автор пісні «Лише у нас на Україні» заслужений артист України Микола Янченко, а також Ірина планує зробити презентацію нового відео «Долоньки» під куполом цирку. Ще дещо цікаве ми залишимо у таємниці...

Не проґавте яскравий концерт «Лише у нас на Україні» від Ірини Федишин!
Помилковий заголовок — Shbyf Atlbiby ujne' uhfylsjpybq cjkmybq rjywthn e Kmdjds

11 Жовтня, 14:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон