Настільна версія
мова | язык

Твори сучасних українських художників надрукують на поштових листівках

15 Жовтня, 16:18

Поділитися:

Роботи тридцяти двох найпопулярніших українських художників, скульпторів і графіків будуть видані на ювілейній серії поштових листівок, що присвячена 25-річчю галереї «Триптих» - першої приватної арт-галереї в Україні.

На мистецькі поштові листівки потраплять роботи найпопулярніших авторів, серед яких Анатолій Криволап, Іван Марчук, Олександр Сухоліт, Владислав Шерешевський, Матвій Вайсберг та інші. Листівки ювілейної серії будуть надруковані накладом 320 тисяч ексземплярів, і розповсюджуватимуться безкоштовно серед відвідувачів найбільших київських виставок.

«За 25 років галерея «Триптих» стала мабуть найпопулярнішим місцем для творчої інтелегенціїї Києва. Ми активно реалізовували свої проекти не лише в галерейному просторі, а й в столиці, в Україні та поза її межами. В підсумку ми маємо проекти національного масштабу, що були відмічені Шевченківською премією та отримали статус найкращого арт-проекту Європи. Ювілей галереї став гарним приводом для того, щоб представити всі ці здобутки громадськості, та презентувати наші нові не менш масштабні проекти. 1 листопада на урочистостях з нагоди ювілею «Триптиха» ми представимо два великих проекти у галузі сучасного мистецтва» - розповідає Юрій Комельков – власник галереї «Триптих».

З 2 по 17 листопада у столичному мистецькому центрі «Шоколадний будинок» на честь ювілею галереї «Триптих» відбудеться велика виставка творів сучасного мистецтва України. Під час виставки, окрім робіт найпопулярніших художників, також будуть представлені друковані видання та арт-каталоги, що були видані галереєю «Триптих» за останні 15 років.
Помилковий заголовок — Ndjhb cexfcyb[ erhfїycmrb[ [elj;ybrsd yflhere.nm yf gjinjdb[ kbcnsdrf[

15 Жовтня, 16:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон