Настільна версія
мова | язык

Шок! Наталя Могилевська стала чорним бородатим чоловіком

21 Жовтня, 15:21

Поділитися:

Артистка в черговий раз довела, що для неї неможливих артистичних завдань не існує, і в ефірі шоу «Як дві краплі» перевтілилася в легендарного Боба Марлі.

«Наташа, це ти?» - Вигукнув Роман Віктюк, не впізнавши під чорними дредами, бородою і смаглявим чоловічим обличчям Могилевську!

І дійсно, в гумористичному номері на пісню «No woman, no cry» відома артистка була невпізнанною. Для того щоб повністю перевтілиться в образ легендарного Марлі, співачці довелося одягнути важку п'ятикілограмову перуку, силіконову маску, що повторює риси відомого артиста, і навіть вставну щелепу!

«Незважаючи на те, що ідеї хіппі і растаманів, були утопічними, ці люди були настільки чисті у своїх бажаннях, настільки щирі, що мені дуже цікаво перевтілиться саме у внутрішній стан 70- х, тому що це найголовніше, як мені здається, в бобі Марлі», - прокоментувала свій виступ Могилевська.

Не дивно, що після такого виступу, всі члени журі поставили Могилевської найвищі бали, після чого вона вдруге здобула перемогу, розділивши її на цей раз з Олею Поляковою. Артистки набрали однакову кількість балів після того, як учасники шоу роздали свої «п'ять балів» колегам по сцені.
Помилковий заголовок — Ijr! Yfnfkz Vjubktdcmrf cnfkf xjhybv ,jhjlfnbv xjkjdsrjv

21 Жовтня, 15:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків