Настільна версія
мова | язык

«Electro Opera» − вперше в Україні!

21 Жовтня, 17:09

Поділитися:

30 жовтня у концертному залі «Українського Дому» відбудеться шоу-концерт «Electro Opera» гурту LAFESTA music project за участю симфонічного оркестру та модерн-балету із захопливою відео-проекцією.

Ця знакова подія презентує абсолютно новий для України музичний стиль «електро -опера», адже LAFESTA – єдині в країні, хто створює музику в цьому стилі. Унікальний концерт збере багато віп-гостей, серед яких актор Богдан Бенюк, щоумени Юрій Горбунов і Дядя Жора, музиканти Фоззі та Фагот (ТНМК), актори Студії Квартал-95, ведучий 1+1 Григорій Решетник.

«Electro Opera» стане синтезом стильної музики (lounge, deep-house, acid-jazz, new-funk, electro), чаруючого оперного голосу солістки Ольги Россі і глибини звучання симфонічного оркестру. Кліп LAFESTA на пісню «Electro Opera», який поклав початок стилю, був знятий в «Місті майбутнього» (Іспанія, Валенсія) за активної підтримки мерії міста. Ще 2 кліпа у стилі електро-опера були зняті в Лондоні («City jungle») і Барселоні («Easy»), а пісня «Art- life» стала саундтреком до телепередачі «Світське життя» на каналі 1+1. На думку музичного журналу «Djam» LAFESTA є одним із найстильніших і найзатребуваніших музичних проектів у Східній Європі.

КВИТКИ: 100-400 гривень, в касах і на сайті Karabas
Адреса: Київ, Європейська площа, концертний зал «Українського Дому», початок 19:45
Інтерв’ю з віп-гостями та учасниками шоу-концерту «Electro Opera»: 21:15
Помилковий заголовок — «Удусекщ Щзукф» − dgthit d Erhfїys!
21 Жовтня, 17:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День радіо

Сьогодні іменини святкують:

Валентин, Євсій, Єлизавета, Леонтій, Олексій, Савва (Сава), Фома