Настільна версія
мова | язык

Назар Савко презентуватиме новий проект на фестивалі «Ніч у Львові»

22 Жовтня, 14:38

Поділитися:

Закриття фестивалю «Ніч у Львові» приготувало для львів’ян та гостей міста приємну музичну несподіванку. 17 листопада у музеї-палаці Потоцьких відбудеться концерт Назара Савка у супроводі струнного квартету «Rockoko».

«Музейна муза» саме таку назву отримала нова музична програма. Організатори фестивалю «Ніч у Львові» обіцяють , що саме цей проект здивує нас своєю новизною, витонченістю і музичним смаком. Львів’яни першими побачать проект Назар Савко і Rockoko. Це буде своєрідна презентація, анонс того, що відбуватиметься далі у творчому житті співака.

«Ідея створити такий проект виникла спонтанно – каже Назар - ми випадково зустрілись з хлопцями з Rockoko на телебаченні. Тепер розумію, що насправді зустріч ця була не випадкова. Вони молоді, дуже творчі хлопці, з ними легко працювати. Ми готуємо велику сольну програму, котру , як дасть Бог, ви вже скоро зможете побачити. А для фесту «Ніч у Львові» підготували лайт версію «Музейна муза»,до створення якої нас надихнула атмосфера палацу Потоцьких. В цьому приміщенні оживають всі наші музичні історії: старі і нові пісні, кавери на відомі світові композиції. Насправді багато з моїх авторських пісень ще й досі ніде не виконувались. Час їх заспівати і заграти разом з Rоскоко.»
Прикрасою свята стане також чарівне дівоче тріо “Тоніка” та вихованці музичної студії «Джерело»ЦТДЮГ.

В програмі будуть використані відомі композиції колективу Beatles, прозвучить струнний варіант Gangnam Style від PSY,та інш. кавери... Основою програми будуть авторські пісні Назара Савка, котрі отримали життя завдяки колективу Rockoko.

Організатори роблять два концерти у один день( 21.00 і 22.00). За бажанням артистів вхід на концерти буде вільний, потрібно лише зареєструватись на сайті www.lviv.travel і отримати безкоштовний квиток.
Помилковий заголовок — Yfpfh Cfdrj ghtptynedfnbvt yjdbq ghjtrn yf atcnbdfks «Ysx e Kmdjds»

22 Жовтня, 14:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій