Настільна версія
мова | язык

iPhone може замінити звичайні фотоапарати

20 Квітня, 11:59

Поділитися:

Фотографи-любителі поступово відмовляються від фотоапаратів на користь смартфонів.

Смартфон Apple iPhone 4 найближчим часом має стати найбільш популярним пристроєм для створення фотознімків. Про це свідчить статистика одного з найбільших у світі фотохостингів Flickr.

Наразі, за ​​даними Flickr, найпопулярнішим фотоапаратом на ресурсі залишається Nikon D90 - аматорська дзеркальна камера середньої цінової категорії. При цьому популярність iPhone 4 продовжує рости, і незначний розрив з Nikon D90 скоро має бути подоланий.

Відзначимо, що iPhone вже завоював лаври найпопулярнішої камери на Flickr у 2009 році, але тоді в одній категорії сервіс враховував всі моделі смартфона Apple.

Apple iPhone 4 може замінити звичайні фотоапарати
flickr.com
Зараз же мова йде про домінування лише однієї - актуальної моделі iPhone, яка значно перевершила по рівню популярності всі інші моделі смартфонів (у першій трійці представлені також iPhone 3G і 3GS).

Все це свідчить про те, що фотографи-любителі поступово відмовляються від фотоапаратів на користь смартфонів, які оснащуються все більш якісними вбудованими камерами. Крім того, все більше користувачів потребує можливості швидко публікувати свої фотографії онлайн.

Наступними жертвами на тріумфальному шляху сучасних смартфонів можуть виявитися аматорські відеокамери, популярність яких і так порівняно невисока.
Помилковий заголовок — шЗрщту vj;t pfvsybnb pdbxfqys ajnjfgfhfnb

20 Квітня, 11:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір