Настільна версія
мова | язык

Едуард Романюта став героєм нуарного аніме

20 Квітня, 12:09

Поділитися:

Співак представив тизер свого нового кліпу на пісню "Врятуй мене"

Фіналіст національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення-2011» в Україну Едуард Романюта у своїх кліпах з'являється в ролі небезпечного хлопця, який звик вирішувати свої проблеми не тільки добрим словом, але і пістолетом на додачу.

Тому новий кліп на пісню «Врятуй мене» - теж бойовик. Правда, виконаний у жанрі аніме і в стилістиці нео-нуар з домішкою кіберпанку - любителям культового Ghost in the Shell буде на що подивитися.

Тизер кліпу став першим відео-анонсом співака, опублікованими на популярному відеоканалі російської музики ELLO. За лічені години він набрав тисячі переглядів, що обіцяє кліпу успішну інтернет-долю.

Над відео працювала київська студія Chupakabra режисера Кадіма Тарасова. Кліп малювали протягом трьох місяців. Однією із загадок нового відео є те, що в кліпі Едуард Романюта з'явиться живим і неушкодженим, вирвавшись з мальованого світу. Втім, всі загадки і сюрпризи нового відеокліпу Едуарда Романюти «Врятуй мене» відкриються глядачам дуже скоро - 5 травня, саме тоді відбудеться офіційна презентація відеокліпу.
Помилковий заголовок — Tlefhl Hjvfy.nf cnfd uthj'v yefhyjuj fysvt
20 Квітня, 12:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор