Настільна версія
мова | язык

Відкриття нового цифрового планетарію ATMASFERA360 mini

26 Жовтня, 06:59

Поділитися:

Фантастична новина! 29.10 (вівторок) о 15:00 На честь шкільних канікул у Києві відбудеться відкриття нового цифрового планетарію ATMASFERA360 mini.

Планетарій діаметром 10 м, розрахований на 50 суперкомфортних місць, було зведено за 5 годин! Ця унікальна технологія, розробена українськими фахївцями, дозволяє зводити куполи-планетарії за лічені години у будь-якому місці. Вперше! Буде продемонстровано, як це відбувається.

ATMASFERA360 mini - це космічні технології, що спустилися на землю!

Ця «супекрихітка» обладнана сучасною проекційною системою, завдяки якій досягається вражаюча якість зображення та ефект справжнього 3D без окулярів!

Відтепер під цим космічним куполом будуть демонструватися найкращі сферичні фільми світу для дітей різного віку та їхніх бітьків.

Ці анімаційні фільми розроблені провідними студіями світу, призери міжнародних фествалів. Аналогів такому кіно немає в Україні - адже окрім захоплення, ці шоу ще й навчають! І діти від такого навчання мають не лише користь, але й задоволення.

В ATMASFERA360 mini ви побачите вражаючи історії про цікаві фізичні та природні явища, створення Всесвіту, підводний світ, будову галактик… Ви порините у подорож по макро– та мікро-світах, які ми не здатні побачити та відчути ніде – лише у сферичному кинотеатрі-панетарії!

На честь відкриття – премєра нового італійського науково-популярного сферичного шоу «Подорож у наносвіт»

Купольна зала розпочала свою роботу з 26 жовтня, на початку шкільних канікул.

Київський палац дітей та юнацтва, вул. Івана Мазепи, 13
Помилковий заголовок — Dslrhbnnz yjdjuj wbahjdjuj gkfytnfhs. ФЕЬФЫАУКФ360 ьштш

26 Жовтня, 06:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)