Настільна версія
мова | язык

ТаРута і Роман Коляда презентують спільну програму

28 Жовтня, 11:39

Поділитися:

WorldMusic гурт «ТаРута» презентує у Києві свою нову програму, зроблену спільно з піаністом імпровізатором Романом Колядою, що відомий також як автор і ведучий програми «Український вимір» на Національномі радіо.

Нову спільну музичну програму, що отримала назву «Opening EthnoLab», музиканти зробили спеціально для цьогорічного фестивалю «Джаз Коктебель». Саме там її й було з успіхом презентовано перед тисячами пошановувачів якісної сучасної музики з усього світу. Столичні ж меломани зможуть відкрити для себе музичний «EthnoLab» від «ТаРути» і Романа Коляди у суботу, 9 листопада, в Національному центрі театрального мистецтва ім. Леся Курбаса (вул. Володимирська, 23В). Презантація відбудеться в рамках VII Всеукраїнського фестивалю традиційного народного весілля «Рожаниця». Фестиваль відкриє свої двері для відвідувачів о 18:00. Презентаційний виступ проекту «ТаРута» feat. Роман Коляда» заплановано на 20:00. Програма «Opening EthnoLab» складається з пісень гурту «ТаРута», елегантно доповнених вишуканими фортепіанними соло, та авторських інструментальних композицій Романа Коляди у «тарутянському» супроводі.

Втім, того вечора музиканти гурту «ТаРута» будуть не лише радувати глядачів своєю музикою. З’являться вони ще і в новому для них амплуа – моделями на подіумі, презентуючи нову колекцію унікального взуття з конопель від дизайнера Олега Земнухова.
Помилковий заголовок — NfHenf s Hjvfy Rjkzlf ghtptyne.nm cgskmye ghjuhfve

28 Жовтня, 11:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон