Настільна версія
мова | язык

Руслана привезла до Чикаго своє енергійне шоу

28 Жовтня, 13:25

Поділитися:

Руслана привезла до Чикаго своє енергійне шоу. В рамках конкурсу краси «Miss Ukrainian Diaspora» («Міс українська діаспора») співачка в якості спеціального гостя свята виступила з масштабною концертною програмою у Copernicus Theater в Чикаго.

Півтори години «диких» танців залишили найяскравіші враження і у публіки, що була присутня в залі, і у самої Руслани.

«Публіка в Чикаго, певна річ, дивовижна! – ділиться Руслана, - Я прилетіла до США виснаженою після декількох напружених знімальних днів в Україні і відчула друге дихання завдяки гостинності, з якою мене зустріли. Я часто говорю, що мої концерти за кордоном відбуваються набагато енергійніше, ніж вдома в Україні, де мене можна почути і побачити набагато частіше. В Чикаго я не виступала декілька років і одразу відчула не лише привітність та доброзичливість, але і несамовиту віддачу публіки. Це найголовніше для артиста. Я вдячна за ласкавий прийом і чекатиму нових зустрічей!»

Вже не вперше Руслана приїздить на гастролі до «міста вітрів». Окрім того, для співачки стали доброю традицією щорічні концерти в Нью-Йорку, Філадельфії або Вашингтоні в рамках українських фестивалів. Вже наступного року шоу Руслани побачать у Бразилії, Австралії, Канаді та Бельгії.
Помилковий заголовок — Heckfyf ghbdtpkf lj Xbrfuj cdj' tythusqyt ije

28 Жовтня, 13:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон