Настільна версія
мова | язык

Dancing Luiku - новий трек від Дмитра Ципердюка

29 Жовтня, 19:59

Поділитися:

Презентувавши у квітні цього року свою першу пісню Ой, Єзус Марія, нова група Дмитра Ципердюка Luiku відразу розжилася концертами і все літо виступала та сиділа у студії, записуючи матеріал.

Тепер же у них є час показати накопичене і другим синґлом стала пісня Dancing Luiku. Тільки не думайте, що у їхньому репертуарі лише танцювальні треки. Це спростував сам засновник команди:

«Є і добірка повільних пісень, які ми виконуємо і на сцені, але в радіо ми вирішили стартувати з двох-трьох потужних танцювальних пісень. І Dancing Luiku це підтверджує».

Сама композиція – одна з найсвіжіших, які група закінчила у студії. Та й написана вона була щойно цього року. Але, як розповів Дмитро, заготовка для треку у нього була вже давно.

«Барабанні рифи були записані нами з Ґреґом Ігнатовичем ще в Туреччині. І тривалий час цей ґрув лежав на полиці і чекав своєї черги. І раптом я згадав про нього, коли написав простий але пам’ятливий трек Dancing Luiku. До нього я додав трохи румунської етніки, карпатського звучання дримби, балканських труб і вийшов дуже цікавий запис».
Помилковий заголовок — Вфтсштп Дгшлг - yjdbq nhtr dsl Lvbnhf Wbgthl.rf
29 Жовтня, 19:59

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон