Настільна версія
мова | язык

Концерти Ірини Федишин знову пройшли з аншлагом!

4 Листопада, 12:12

Поділитися:

26 жовтня прихильників творчості Ірини Федишин на сольному концерті у Львівському цирку було 4000 осіб. Два концерти співачки у цей день відбулись з аншлагами. Команді вдалось втілити усі задуми та ідеї концерту. Своїх глядачів Ірина зустріла з хлібом і сіллю. Відспівала вона в цей день 48 пісень вживу під супровід музикантів.

Жваво спілкувалась з публікою, танцювала з 4-ма шоу балетами, а на одну з пісень виїхала на білосніжному коні. Практично кожна пісня супроводжувалася театралізованим шоу. На сцену виїжджав віз, вилітали різнокольорові «метелики» у прикрашених ліхтариками костюмах. Також, Ірина співала на розмальованій печі, серед імітованих хмар, а на пісню "Твій Ангел" з неба сипалось "ангельське" пір'я. На своєму концерті артистка заспівала у дуеті зі своїм продюсером Віталієм Човником та переможцем проекту "Голос країни" Іваном Ганзерою. Розважати публіку співачці допомагав заслужений артист України, автор текстів і музики Микола Янченко.

Під час концерту Ірина презентувала новий кліп «Долоньки». Усе дійство супроводжувалось великою кількістю світла, звуку, піротехніки, а сцена рясніла світодіодними екранам. Відеозйомку концерту здійснював Перший Національний телекаканал в ефірі якого ми зможемо побачити яскраве дійство від Ірини Федишин.

Співачка щиро дякує усім за підтримку, оплески і квіти, а також запрошує усіх на різдвяний концерт «Україна колядує» у Львівську оперу.
Помилковий заголовок — Rjywthnb Shbyb Atlbiby pyjde ghjqikb p fyikfujv!

4 Листопада, 12:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій