Настільна версія
мова | язык

Джулія Робертс привезла Клуні нагороду в інвалідному візку

12 Листопада, 20:15

Поділитися:

Лауреатами цьогорічної кінопремії "BAFTA LA" стали Бенедикт Камбербетч, Кетрін Бігелоу, Саша Барон Коен та Джордж Клуні.

Останньому винагороду вручала актриса Джулія Робертс. На сцену цієї суботи вона викотилася в інвалідному візку.

Про це пише "The Daily Mail".

Акторка вирішила з’явитися на церемонії босоніж, але до сцени пішки не пішла, а злізла з візка вже коли доїхала до Клуні.

"Є дві очевидні причини, чому для цього обрали мене. Одна – Бреда Пітта не було в місті. Друга – Метт Деймон у місті був, але був зайнятий", - пожартувала 46-річна Робертс.

Джордж Клуні в своїй промові назвав Джулію своїм добрим другом та зазначив, що йому дуже приємно бачити, якою жінкою вона стала.

Як зазначає видання, Робертс своїм босим перформенсом усе одно не вдалося затьмарити свою появу на прем’єрі "Ноттінг Хілл" у 1999-му. Тоді Джулія, піднявши руку, явила світові неголену пахву.

До слова, в своєму нещодавньому інтерв’ю журналові "Esquire" Клуні якраз згадував про друзів і колег. Про Бреда Пітта актор сказав, що вони з ним "випили багато горілки" в період зйомок фільму "Світова війна Z". Говорячи про Леонардо ДіКапріо, Джордж натякнув, що в того не дуже хороше оточення.

Іще Клуні пригадав свій конфлікт із Расселом Кроу, який назвав актора "продажним" в одному з інтерв’ю, але потім перепросив.
Помилковий заголовок — L;eksz Hj,thnc ghbdtpkf Rkeys yfujhjle d sydfkslyjve dspre

12 Листопада, 20:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон