Настільна версія
мова | язык

Маріон Котійяр офіційно в складі третього «Бетмена»

20 Квітня, 12:42

Поділитися:

Про участь зірки «Початок» ходили чутки, але до цих пір не було точного підтвердження. Маріон Котійяр дійсно зніметься в «Воскресінні Темного лицаря», але зіграє зовсім не ту роль, до якої її приписували. Точно так само фанати не уявляли, кого втілить на екрані Джозеф Гордон-Левітт.

Передбачалося, що Маріон Котійяр зіграє Талію Аль Гул, яка за коміксами є романтичним інтересом Брюса Уейна, однак насправді французька актриса отримала роль Міранди Тейт, учасниці ради директорів Wayne Enterprises. Героїня Котійяр дуже хоче допомогти невтішному Брюсу Уейну продовжити справу батька-філантропа з облагороджування Готема.

Кого міг би зіграти Джозеф Гордон-Левітт, навіть не будемо перераховувати - варіантів було багато. Насправді, як свідчить прес-реліз студії Warner, актор отримав роль Джона Блейка - втомленого поліцейського, який виконує спеціальні накази комісара Гордона.

«Коли знімаєш таких талановитих акторів, як Маріон і Джо, не дивно, що хочеться повторити цей досвід, - говорить Крістофер Нолан. - Я відразу ж вирішив запросити їх на ролі Міранди та Блейка і з великим задоволенням попрацюю з ними знову».

Нолан буде знімати фільм вже зовсім скоро. Реліз «Воскресіння Темного лицаря» відбудеться 20 липня 2012 року.
Помилковий заголовок — Vfhsjy Rjnsqzh jaswsqyj d crkfls nhtnmjuj «<tnvtyf»

20 Квітня, 12:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон