Настільна версія
мова | язык

Еммілі де Форест – переможниця «Євробачення-2013» їде до Києва!

14 Листопада, 14:51

Поділитися:

Датська співачка, переможниця останнього конкурсу «Євробачення-2013» Еммілі де Форест відвідає столицю України!

Її приїзд носить не просто туристичний характер, Еммілі виступить на сцені Національного палацу «Україна» 30 листопада 2013 року в рамках Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2013.

Еммілі де Форест спільно з НТКУ готує спеціальний музичний номер, всі деталі і нюанси якого тримаються в суворій таємниці. На даний момент відомо тільки те, що це буде яскравий перформанс, в якому, можливо, будуть задіяні українські діти.

«Я з нетерпінням чекаю візиту до Києва, і не в останню чергу для того, щоб виступити на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2013, - заявила Еммілі де Форест. - Сподіваюся , що всі учасники конкурсу отримають досвід на все життя, також як і я, коли взяла участь у Пісенному конкурсі Євробачення-2013. Я бажаю всім удачі»!

Еммілі де Форест стала переможцем конкурсу Євробачення-2013, який проходив у травні цього року в місті Мальме (Швеція), з композицією «Only Teardrops». Незважаючи на свій юний вік, чарівна представниця Данії, завоювала симпатії мільйонів глядачів усієї Європи, а 8 країн з 39 голосуючих віддали їй найвищий бал, що для самої Еммілі стало дуже приємною несподіванкою.

Еммілі народилася в сім'ї шведа і датчанки в маленькому містечку Маріагер на півночі Данії і вже в 9 років почала співати в церковному хорі. З 14-ти років вона разом із шотландським музикантом Нілом Фрейзером гастролювала по всій Данії, виконуючи як власні пісні, так і фольк, блюз, кавер-версії багатьох відомих пісень.

У творчому багажі Еммілі де Форест є дебютний альбом «Only Teardrops», який був записаний у співпраці з кращими композиторами Данії. Пісні на альбомі дуже особисті, а натхнення для написання їх Еммілі черпала зі своїх улюблених книг, однією з яких є «Чайка на ім'я Джонатан Лівінгстон», а також зі своїх дивних сновидінь. «Only Teardrops» - це якісна сучасна поп-музика, з вкрапленнями елементів народної музики.

Фінал наймасштабнішого дитячого пісенного конкурсу Європи відбудеться 30 листопада 2013 року в Києві і обіцяє стати найбільш яскравим шоу за весь час існування Дитячого Євробачення
Помилковий заголовок — Tvvsks lt Ajhtcn – gthtvj;ybwz «"dhj,fxtyyz-2013» їlt lj Rb'df!

14 Листопада, 14:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон