Настільна версія
мова | язык

Новий альбом гурту АнтитілА «Над полюсами»

15 Листопада, 15:33

Поділитися:

29 листопада 2013 року світ побачить нова платівка гурту АнтитілА «Над полюсами». Третій альбом гурту містить 15 пісень, а його випуском та розповсюдженням займається відома українська рекордингова компанія Comp Music.

Запис альбому був важким та розтягнутим в часі. Частково пісні були написані та презентовані ще в минулому році, а деякі були закінчені лише місяць тому. Беперечно, можна говорити про те, що "Над полюсами" дуже важлива платівка для гурту АнтитілА. Адже саме цим альбомом АнтитілА визначають свій музичний напрямок розвитку на найближчий час, та завершують звичний для музикантів еволюційний альбомний цикл.

Під час запису саме «Над полюсами» в житті кожного з музикантів гурту сталися досить важливі та знакові події, які просто не могли не накласти відбиток на бачення та відчуття музики по-новому. Деякі з пісень альбому вже дуже добре знайомі шанувальникам Антитіл, та встигли стати для багатьох улюбленими. Це і «Олена», і «Засинай мене», і «Тебе моя невеста», і «Їдем-Їдем». Є пісні, які можуть стати справжнім одкровенням для слухачів. Але впевнено можна сказати, що жодна з пісень не залишиться непоміченою. І що точно знайдуть прихильники Антитіл на альбомі – це звичний фірмовий саунд та мелодику, тонку лірику та знайомий голос Тараса Тополі, а також позитивний посил та енергетику!

Зустрічайте нові, але такі рідні і знайомі АнтитілА, й вирушайте разом з ними в музичну мандрівку «Над полюсами»!

АнтитілА
Над полюсами
© & ℗ 2013 Comp Music
Дата релізу: 29.11.13.

Трек-лист:
1. Метро
2. Generation F
3. Ім’я не моє
4. Над полюсами
5. Олена
6. Засинай мене
7. Хурма
8. Незалежний
9. Тебе моя невеста
10. Племя
11. Полинезийская зима
12. Як ангели
13. І всю ніч
14. Новини на завтра
15. Їдем-їдем


Тарас Тополя, лідер, вокаліст та автор текстів гурту АнтитілА:
Історія створення "Над полюсами" – це, взагалі, окрема тема. Безліч ідей щодо аранжування, маса важливих думок, які хотілось вмістити в лаконічні тексти. Творчі дискусії про звучання, вибір обладнання та музичних партій, які припинялись лише тоді, коли "комп'ютер" не витримував навантаження і відмовлявся працювати. Саме так, ночами, крізь втому, але з натхненням, ми творили цей альбом! Все заради того, аби підняти всіх нас над полюсами! Де стає точно зрозуміло, що всі ми, всі люди на цій землі - одне ціле, і все людство має надважливе завдання - навчитися Любити! 

Мастерінг альбому зробив Дмитро Іл'яшенко - студія "DINAMIX", який три тижні, з ранку до ночі, працював над відточенням звукового балансу та пристосуванням альбому до будь якої аудіо апаратури. Фото зробив Юрій Журавель - фотостудія "ZOOM", який фотографує гурт останній рік. А також використані фото друзів: Дмитра Прядки та Володимира Шурубури. Загалом "Над полюсами" працювало більше 20 чоловік протягом 2013 року.

Метро
Я люблю метро. Ним гуде мегаполіс. Там ми ховаємося від холоду і спеки, перемагаємо затори і себе. У вагонах метро народжено багато фраз, які тепер є тілом наших пісень. А по його норам і досі гуляє відлуння наших мрій, які вже давно стали реальністю.

Generation F
Друкуючи цей текст на тонкому алюмінієвому лептопі і паралельно споглядаючи на сторінку у facebook, я давно став частиною генерації «F». А ще я тягнуся до кнопок «пауза» і «повтор», споглядаючи звичайний телевізор, і, не знаходячи, розумію, що це вже діагноз.

Ім’я не моє
Свого часу моя епопея кнопкових телефонів закінчилася подарунком Sony від коханої. Це був новий флагманський смартфон на Android. Так от, коли через пару місяців Android сам видалив гру, що я її проходив довгими переїздами в осінньому турі, я йому вибачив. Коли, після цього, він, на околиці Києва вимкнув телефон, залишивши мене без карти, один-на-однин з місцевими жуліками, я знову пробачив. А дарма! Третій раз він знахабнів і відправив телефон прямісінько в астрал. Я думав, гвіздок в екран допоможе, ні... не допоміг. Хіба що психологічно стало легше. А пісня – про любов, як завжди!

Над полюсами. Піднятись вгору і поглянути на планету зверху. Там стає зрозуміло, що нам один від одного не втекти. Всі з’єднані, взаємозалежні, як один організм. І чим швидше ми приймемо один одного, тим краще зможемо відчути Любов. Над всіма розбіжностями над роздробленістю, над полюсами...

Олена
Яке красиве ім’я! У цього імені красиві душа,серце і... діти! А ще саме ним той, хто зверху, назвав мою долю.

Засинай мене
Друга назва пісні – «Мамі»! Співайте своїм мамам оди, пісні, пишіть вірші, малюйте картини, даруйте внуків і, головне, любіть та бережіть! Який там номер телефону у твоєї? Здається, саме час для смс!

Хурма
Проста і тепла пісня про наші дні. Де все, як завжди, і дороги, і погода, і затори, і свіжі фільми... Але, не зважаючи на всю цю хурму, ми вміємо жити, посміхатися і робити один-одного щасливими! Текст занотовувався великим пальцем правої руки, прямісінько в телефон, в довгих київських заторах. Через це я регулярно «туцав» когось у задній бампер, легенько, без скандалів. J До речі, моє улюблене кіно – «Собаче серце», раджу подивитись усім, і декілька разів! Воно - не хурма! J

Незалежний
Незалежними не стають з легкої руки, чи за попутним вітром. Незалежність виборюють, під тиском, нарощуючи м’язи, міцно вхопившись за те, у що віриш! Можна не побудувати дім, не посадити дерево і не народити сина, але незалежність... Її повинен здобути кожен і кожна! І я зараз не про державу і політку, я про те, що значно важливіше!

Тебе моя невеста
Кричати крізь вакуум, любити крізь біль, тримати, як ніби все життя чекав лише її…

Племя
Я дякую Богу за цю пісню. Можливо навіть більше ніж за всі інші. Дякую за слова, що вклав в мою голову, дякую за людей, які були поруч і зробили цей трек. Ще ніколи в мене так не тремтіли руки, виписуючи кожну нову фразу....
...Видишь! Племя, сложило у ног твоих стрелы – это пришло твое время! Научи его любви!

Полинезийская зима
Одного разу я помітив що диск «Табула Раса» в машині затерся настільки, що навіть не віддзеркалює зображення. Це навело на думку, що я, якщо і не фанат, то однозначно великий прихильник гурту. Трохи згодом ми записали спільну пісню та, крім цього, стали гарними друзями. Я дійсно вважаю гурт «Табула Раса» командою самого високого рівня. І радий, що нам довелося познайомитися не лише заочно.
А ще ми насправді віримо в те, що змінимо світ. Однак, лише, разом з тобою!

Як ангели
Коли твоє ліжко перетвориться на «Байконур», перша ракета вибухне в екстазі, і турбінам позаздрять вчені NASA, тоді ти зрозумієш, що таке справжня пристрасть! Якщо ж це вже сталось.... тоді швиденько пісню на повтор! Como los angeles з кімнати до небес...

І всю ніч
Рахувати дні до літа не прийшлося! Того разу воно прийшло у квітні! Я спостерігав з балкону за щасливими людьми, що зняли куртки і гуляли по набережній Подолу. Максим Сиволап якраз прислав свіжу гармонію, саме таку, як мій тодішній настрій. І я змішав свої морські спогади і плани. «Трулала» пішло в люди, і пісня тримала нас в позитиві до самого Нового року.

Новини на завтра
Скільки разів кожен з нас не зробив того, що хотіло його серце? Керуючись думкою суспільства, страхом бути висміяним, чи просто не знайшовши однодумців? Поки не пізно, згадай мрії, згадай великі сподівання і плани, які давали сили і допомагали йти вперед! Хіба вони не привід взяти себе в руки і створити новини на завтра? Все просто...

Їдем-їдем
Коли шум дороги стає таким звичним, як і радіо в салоні авто, це значить, що ти впустив дорогу в своє життя. І вона отримує право одного разу, витрусивши весь пил і мрії з твоїх кишень, запитати: "А тебе хтось чекає?"

Концерт-презентація нового альбому гурту АнтитілА «Над полюсами» відбудеться 29 листопада 2013 р. у київському клубі Caribbean Club. Разом з альбомом АнтитілА презентують нову концертну програму.
Помилковий заголовок — Yjdbq fkm,jv uehne FynbnskF «Yfl gjk.cfvb»

15 Листопада, 15:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій