Настільна версія
мова | язык

Думки матеріальні! Про це стверджують українські зірки!

21 Квітня, 14:05

Поділитися:

Музична компанія навсі100 постійно спілкується із зірками шоу-бізнесу і деякі цікаві теми вирішила публікувати думки відомих персон про цікаві для всіх теми. Сьогодні ми поговорили на тему: Чи справді думки матеріальні? Чи траплялося з вами, що ви про щось мріяли, чогось дуже сильно хотіли і отримали, не приклавши жодних зусиль? І ось що з’ясувалось…

Альона Вінницька для navsi100.com: 

Я абсолютно впевнена, що думки матеріальні. Простеживши все своє життя, можу сказати що багато, дуже багато подій відбувалося саме завдяки тому, бо я про них думала. Навіть у той час, коли я була підлітком, я над цим не замислювалася, а зараз я знаю, що так воно і є. Найголовніша подія мого життя - це те, що я стала артистом. І все тому що я реально про це думала, я мріяла, мені цього хотілося і це втілилося у життя.

Хоча, по суті, у мене було не дуже багато шансів - відсутність потрібних зв'язків і знайомств, адже я з простої сім'ї, і, тим не менш, все вийшло. Ще в дитинстві я дуже любила потяги, у мене вдома була залізниця. Мені весь час хотілося в потяг. Мене так зачаровувала ця їзда у вагонах і в результаті все це збулося. Через якийсь час почалися гастролі, потяги... Так що я всім рекомендую дуже акуратно мислити, інакше все може збутися (сміється). І мислити треба позитивно, тому що негативні думки теж здійснюються.

Захар для navsi100.com: 

Однозначно наші думки формують реальність! Але я впевнений, що можна роками про щось думати і не отримати цього. Краще завжди думати позитивно і тоді ми будемо впевнені, що думки матеріалізуються у потрібному нам напрямку. У мене, наприклад, матеріалізуються всі думки. Я думав, що добре було би вміти знімати кліпи – сталося, я навчився робити весь цикл робіт. Згодом я думав, про те, що хотілося б озвучувати фільми – і це здійснилося! Одне слово, таких прикладів у мене море! Думайте позитивно!

Алібі для navsi100.com: 

Наш світ матеріальний, навіть думки - це енергія. І часом вона буває дуже потужною, як в позитивному, так і в негативному напрямку. Все, про що ти думаєш може здійснитися і стати реальністю. Тому, як влучно сказав герой у фільмі "Їсти. Молитися. Кохати": "Свої думки потпотрібно обирати дуже ретельно! Як одяг із шафи". І якщо уважно слідкувати за своїм внутрішнім наповненням, то можна значно покращити своє життя і отримати бажане. 

Аня: І у нас неодноразово траплялися дивовижні ситуації, коли сформульовані подумки бажання раптово здійснювались. Пост-фактум ми пригадували, що лише мріяли про таке! Наприклад, я тривалий час їздила на своїй першій машині і навіть не хотіла змінювати її на будь-яку іншу, але одного разу побачила на дорогах міста чорно-білий Mini-Cooper! Оскільки я обожнюю ретро-стиль, то була у захваті і лише встигла подумати про себе: якби обирала нову машину, то хотіла б саме цю! Я нікому про це не розповіла. А вже буквально за тиждень мій хлопець, з яким я на той час зустрічалась, просто шокував мене несподіваним сюрпризом - подарував мені точнісінько такий чорно-білий Купер.

Аліна: Я переконана, що будь-яке бажання потрібно чітко і в деталях собі намалювати. І чим виразнішою буде картинка, тим вірогідніше її здійснення. А ще важливо відпустити ці думки від себе, а не зациклюватись на них. Цим ви самі собі заважаєте. У мене була фантастична історія. Одного разу мама подарувала мені картину, на якій була зображена пара: чоловік і жінка у дорогому вечірньому вбраннні. Силует дівчини чимось нагадував мій. Я тоді ще подумала: якби і в моєму житті сталася така красива романтична зустріч. І забула про це. А потім рівно через тиждень ми з сестрою співали у Національній опері на Віденьскому балі. Я була майже в такій сукні... І саме там я зустріла свою половинку - майбутнього чоловіка! Тож, мрійте і думайте лише про хороше! 

Альоша для navsi100.com: 

Я вважаю, що думки, справді, матеріальні. У мене всі вони спрямовані в одне русло, пов’язане з професією. Але, щоб вони здійснилися без зусиль, такого в моєму житті поки що не було. Просто, мріючи про щось, ти навіть, інколи, не усвідомлюючи цього, робиш якісь вчинки, які наближують тебе до мрії. Наприклад, я у дитинстві, коли проїжджала через площу у Запоріжжі, мріяла про те, щоб коли-небудь виступити саме тут. Через кілька років моя мрія здійснилася. Але на той час я вже мріяла про інше…

Аріна Домскі для navsi100.com:

Є багато теорій щодо матеріалізації думок і багато різноманітної літератури. Після прочитання книги Вадима Зеланда "Трансерфинг реальності" , я почала застосовувати теорію матеріалізації думки у своєму  житті. Наші думки дають імпульси у Всесвіт, і той в свою чергу створює те, що ми думаємо. Незалежно від того позитивно ми думаємо чи негативно.Так що хочу побажати всім хороших думок і здійснення бажань!


Юлія Войс для navsi100.com: 

Думки дійсно мають величезну силу і владу над нашим життям. І не тільки думки, а ще й слова, які ми використовуємо в нашій мові. Тому так важливо говорити і думати тільки про хороше. Я настільки в це вірю, що навіть не намагаюся перевіряти це. Я просто живу за цим принципом, він працює безумовно і закономірно. Адже насправді сутність людини - це і її думки. Змінивши свій спосіб мислення, людина таким чином може змінити все своє життя. Саме так бідні люди стають багатими і бридке каченя перетворюється на прекрасного лебедя. Я не знаю, можливо, я це десь прочитала, але це схоже на одну відому цитату: ми є те, що ми їмо. Це правда. Але ми так само є те, що ми ДУМАЄМО. Все, що я у своєму житті придбала, це виключно те, над чим я роздумувала колись. Мені навіть складно навести приклад, їх просто безліч! З дитинства я мріяла стати відомою співачкою і хотіла стати самостійною та переїхати одного разу до столиці. У мене все вийшло бо я вірила в себе і в силу своїх думок.

Едуард Романюта для navsi100.com: 

Звичайно! Остання подія - бажання потрапити в 10-ку найкращих фіналістів відбору Євробачення!

Так що, друзі, те, що думки матеріальні – це вже не вигадка, а факт! Тому будьте обережні зі своїми думками, адже рано чи пізно вони стануть реальністю… Навіть якщо ви не вірите багатолітнім дослідженням вчених, повірте фактам з життя відомих та знаменитих!

Помилковий заголовок — Levrb vfnthsfkmys! Ghj wt cndthl;e.nm erhfїycmrs pshrb!

21 Квітня, 14:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон